Petitchef

Tort cu magnolii

Desert
10 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Ouale si zaharul se pun pe baie de abur ,cand incepe sa se ingroase se adauga ciocolata bucatele.
  • Cand ciocolata e topita se da deoparte si se lasa la racit. Frisca se bate nu foarte tare.
  • Se adauga crema de oua si se amesteca apoi gelatina dizolvata in 3-4 lg de apa, pentru a nu face cocoloase gelatina ,se ia din crema doua lg si se amesteca cu gelatina si apoi cu toata compozitia.
  • Pentru gust am mai pus vanilie si zeama de lamaie. In loc de zeama de lamaie a pus fructele, printre care a fost si kiwi - si atunci nu mai trebuia sa fie ceva mai acrisor.


Poze

Tort cu magnolii, poza 1
Tort cu magnolii, poza 2
Tort cu magnolii, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort 100% ciocolata - tort razvan
Tort 100% ciocolata - tort "razvan"
10 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
8 porții
2 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.