Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr za...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 100 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 100 gr de unt Cheesecake : 300 gr crema de branză (tip Philadelphia...
Ingrediente: Baza: 1 Snickers 225 gr biscuiți petits beurres 15 gr de arahide (aici prăjite și sărate) 50 gr de unt Cheesecake: 125 gr cremă de brânză 20...
Ingrediente: Aluatul sablée cu ciocolată : 20 gr unt moale 80 gr zahăr pudră 1 ou 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 200 gr de faina 25 gr pudră de cac...
Ingrediente: 200 gr de ciocolata cu lapte 75 gr de orez expandat cu ciocolata 300 gr de mascarpone 300 ml de smantana lichida 75 gr de lapte condensat dulce ...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr unt moale 80 gr zahar pudra 25 gr pudra de migdale 1 plic de zahar vanilat un praf de sare 1 ou 200 gr faina Crema c...
Ingrediente: Pentru baza: 125 gr biscuiti petits beurre 80 gr unt Pentru umplutura : 450 gr crema de branza philadelphia 200 gr mascarpone 150 gr zahar ...
Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Blat: pentru o tava de 26cm/32 cm 6 oua 6 linguri zahar (180 gr) 3 linguri ulei 6 linguri faina 1/2 lingurita praf de copt coaja de portocala z...
Ingrediente: Blat: 10 albusuri, 5 galbenusuri, 10 lg zahar, 2 lg mac, 1 lingurita pref de copt, 10 lg faina. Crema: 500 gr mascarpone, 5 galbenusuri, 5 lg zahar, ...
Ingrediente: 25 g cacao 75 g faina 2 g praf de copt 3 oua 500 g mascarpone un iaurt grecesc 200 g ciocolata 75 g + 75 g zahar 3 foi gelatina 1 plic za...
Ingrediente: 100 g biscuiti 100 g nuci 60 g unt 200 g ciocolata amaruie 2 linguri zahar pudra 300 ml frisca lichida 1 lingurita coniac 500 ml suc de mandarin...
Ingrediente: Pentru eclere: 150 ml apa 100 ml ulei 100 g faina 2 oua Pentru crema: o cutie mascarpone 3 linguri de zahar 3 linguri de cacaoesenta de rom Pentr...
Ingrediente: 250 g faina 250 g mascarpone 100 g unt topit 180 g zahar 3 oua 1 plic vanilie 1 plic praf de copt 100 g de lapte 6 patratele de ciocolata amaruie Kan...
Ingrediente: Pentru Aluat : 4 oua 5 linguri de zahar 1 cana de faina 3 linguri de cacao 50 g unt topit 1 pliculet praf de copt 1 lingurita esenta de vanili...
Ingrediente: Blat: 9 oua 9 lg zahar 7 lg faina 2 lg cacao o esenta rom Stratul 1: 300 g zahar 5 mere 5 pere 1/2 gelatina esenta rom Crema : 400 ml frisca 3 lg ne...
Ingrediente: 400 gr. de biscuiti 300 gr. de unt topit 400 gr. de capsuni (curatate si spalate) 500 gr. de branza mascarpone 200 ml de frisca lichida 5 linguri...
Ingrediente: 250 g de biscuiți cu unt 100 g unt 350 g ricotta 250 g mascarpone 200 ml de smântână lichidă 200 g ciocolată albă 3 ouă 1 lingură de amidon 1 ...