Ingrediente: 250 g faina 125 g margarina 80 g zahar 1 ou intreg + 2 galbenusuri un praf sare 2 pere tari 150 g zahar + 150 apa 3 ciusoare, 1 lingurita scortisoara...
Ingrediente: Aluat: 600 g faina 75 g unt 2 oua 25 g drojdie 200 ml lapte caldut esente 4 linguri zahar un strop de sare Pentru uns foaia ne trebuie 50 g unt topi...
Ingrediente: Foaia de rulada se face din: 2 oua, 4 l zahar, 3 l faina, 2 l ulei, esenta vanilie, rom. Crema de ciocolata se face din: 100 ml frisca lichida, 100 gr...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Baza: 300 g biscuiti 140 g de unt 1 lingura cu varf de zahar pudra 5 linguri lapte Crema: 200 g crema de branza 500 g mascarpone 5 linguri de zahar ...
Ingrediente: Bile de ciocolata ¾ ceasca smantana lichida (pentru frisca) 250 g ciocolata amaruie, taiata in bucati SAU 150 g ciocolata cu lapte + 100 g ciocolata...
Ingrediente: 50 g cacao neagra 60 g zahar 50 g faina 125 unt sau margarina moale 1 plic zahar vanilat 1 ou 50 g nuci macinate sau migdale 1 plic glazura ciocolata...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 6 oua; 200 g zahar; 30 ml apa; 30 ml ulei; 20 g cacao; 6 linguri de faina. Crema, ganache de ciocolata cu lapte: 300 g ciocolata cu lapte; 300 ml fr...
Ingrediente: jumatate de pachet de foi de tort Dobos 500 ml iaurt 300 ml frisca lichida, nebatuta 60 g zahar 350 g fructe de padure proaspete sau congelate un p...
Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 6 linguri zahar 1 plic Crem Ole ciocolata Pentru mousse de vanilie: 600 g ciocolata alba 1050 ml smantana dulce 2 plicuri intaritor...
Ingrediente: 300 g unt 300 g zahar 2 oua esenta vanilie 450 g faina 1 pliculet praf de copt 1 pic de sare pentru decorat: ciocolata, nuci, alune, stafide, bombo...
Ingrediente: sunt: 7 oua 200 g zahar pudra 50 ml ulei 350 gr faina 1 praf de copt zahar vanilat, arome Pentru frisca naturala: 1 kg smantana grasa 150 gr zahar pu...
Ingrediente: o cana(250 ml) zahar pudra o cana nuci macinate 3 linguri cu varf de cacao doua cani faina o cana apa un plic praf de copt un borcan de gem (de 450 g...
Ingrediente: Pentru blat: 8 oua 200 g. zahar 100 g. mac 50 g. nuca de cocos razuita 5 linguri de faina 1 lingurita rasa praf de copt Pentru crema: 1 plic budinca...
Ingrediente: 1 kg. faina 140 g. zahar brun 200 g. unt 4 galbenusuri 15 ml. rom sau o lingurita esenta de rom 2 pachetele zahar vanilat 1 lingura flori de sofran o...
Ingrediente: 4 blaturi si 3 tipuri de crema bavareza, cafea si ganache si sirop. 12 oua 550 g zahar 140 g faine 240 ml lapte 110 g migdale macinate 340 g cio...
Ingrediente: 50 g migdale 150 g zahar 120 g ciocolata amaruie 120 g unt 2 linguri cafea sau Amaretto 3 oua 60 g faina alba 1 varf de cutit de sare Pentru glazur...
Ingrediente: 3/4 ceasca de zahar 3 cesti faina 120 ml ulei 100 ml apa 2 lingurite praf de copt 1 praf de sare 4 linguri fulgi de secara 3 linguri fulgi de cereale...