Petitchef

Ciorba de porc cu smantana si usturoi / pork broth with cream and garlic

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

1 ardei iute

2 foi de dafin

2 linguri otet

1 gogosar rosu murat



2 linguri de orez

6 catei de usturoi

200 g smantana

2 linguri faina

delikat, piper, boia

frunze de patrunjel

Preparare

  • Carnea se taie fasii subtiri si se pune la fiert. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea fiarta, ardeiul iute tocat si trei litri de apa.
  • Se adauga apoi morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici, gogosarul murat tocat marunt, foile de dafin, otetul si orezul. Se condimenteaza si se lasa la pe foc.
  • Cand orezul s-a fiert se adauga smantana amestecata cu faina. Se mai condimenteaza daca este nevoie si se mai lasa doua minute la fiert. Stingem focul si adaugam usturoiul dat prin presa si patrunjelul tocat.

Întrebări:




Comentarii:

30/06/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba cu carne de porc si paste patratele
Ciorba cu carne de porc si paste patratele
4 porții
2 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba de porc
Ciorba de porc
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba din ciolan de porc
Ciorba din ciolan de porc
6 porții
1h15m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1h5m
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.