Petitchef

Risotto cu fenicul si conopida

Felul principal
4 porții
10 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Topeste untul intr-o tigaie, apoi caleste ceapa si usturoiul.Adauga condopida si feniculul ras si caleste-le 2-3 minute.
    Adauga orezul si prajeste-l putin, amestecandu-l pentru a fi acoperit cu unt.Toarna in tigaie vinul alb si lasa-l pana cand orezul il va absorbi.Apoi toarna, pe rand, cate 250 ml zeama de supa de legume, lasand-o sa fiarba pana cand toata va fi absorbita de orez.Asezoneaza totul dupa gust, adauga patrunjelul tocat, amesteca si serveste-l cald.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

10/04/2014

Bunăăă..rău..:)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/04/2013

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă RISOTTO KIT
RISOTTO KIT
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Risotto cu St Jacques si sofran
Risotto cu St Jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Risotto cu fenicul si praz
Risotto cu fenicul si praz
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Risotto cu creveti si mazare
Risotto cu creveti si mazare
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Romanesco – conopida martiana Romanesco – conopida martiana Conopida – „Varza cu studii superioare” Conopida – „Varza cu studii superioare”

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei