Ingrediente: 4 oua 90 gr zahar pudra 50 gr ciocolata neagra 50 ml smantana lichida 50 gr unt 10 gr cacao pudra 90 gr migdale pudra 10 gr de faina 5 gr praf...
Ingrediente: Miezul de ciocolata: 90 de gr de ciocolata cu lapte 2 linguri smantana 40 de gr de unt Les moelleux : 110 gr de faina 90 de gr zahar 2 oua 9...
Ingrediente: Blatul: 4 oua 60 gr zahar sare 1 lingura extract de vanilie 100 gr de faina Crema: 80 gr de mascarpone 120 ml de smantana pt frisca (30% gr...
Ingrediente: 80 gr faina de orez 80 gr pudra de migdale (migdale macinate) 80 gr amidon de porumb 50 gr zahar 200 ml smantana de soia 1 lingurita bicarbonat ...
Ingrediente: 2 cornuri (vechi) 2 oua 150 ml de smantana lichida 150 ml lapte 15 gr zahar tos (1 lingura mare) 1 lingura de zahar 1 lingurita extract de vanil...
Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.
Ingrediente: Financiers : 75 gr unt 30 gr faina 50 gr de pudra de migdale 80 gr de zahar pudra 2 albusuri 35 gr de pepite de ciocolata Ganache-ul : 30 gr...
Ingrediente: Blatul : 3 oua 70 gr zahar 1 lingurita extract de vanilie 25 gr de cacao pudra- fata zahar 80 gr faina ( tip T45 - T55) 11 gr praf de copt un p...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 100 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 100 gr de unt Cheesecake : 300 gr crema de branză (tip Philadelphia...
Ingrediente: 100 ml lapte cald 1 plic de drojdie uscata 280 gr faina un praf de sare 40 gr zahar 2 oua 80 gr unt 2 oua 100 ml smantana lichida 100 gr...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 90 gr ciocolată neagră 250 gr iaurt simplu 40 gr zahăr 40 gr pudră de migdale 40 gr cacao pudra neîndulcită 60 gr faină 1 pachet de praf de cop...
Ingrediente: Alatul de fursecuri: 100 g unt moale (tăiat în bucăți mici) 50 g zahăr alb 65 g zahăr brun 1 ou întreg 1 linguriță de extract de vanilie un praf...
Ingrediente: 4 ouă 150 gr zahăr 100 ml smântână lichidă 200 gr de făină 10 gr de praf de copt 175 gr de ciocolată 140 gr de unt Glazura: 115 gr cremă br...
Ingrediente: Blatul : 4 ouă 140 gr zahăr 120 ml smântână lichidă (sau 120 gr smântână groasă) coaja de 1 lămâie netratată suc de 1 lămâie 250 gr de făină 11...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30...
Ingrediente: 150 gr de biscuiti petits beurres 80 gr unt 375 gr smantana cu 35% grasime 375 ml lapte 15 gr de galatina pudra 100 gr ciocolata alba 100 gr ...
Ingrediente: Pentru aluatul sablée: 80 gr zahar pudra 120 gr unt moale 25 gr migdale pudra 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Pentr...
Ingrediente: Aluatul de brioșă: 6 gr drojdie uscată de panificație (1 plic / 15 gr drojdie proaspătă) 150 ml lapte integral (sau lapte fermentat) 400 gr făina d...
Ingrediente: 5 felii de pâine de sandviș 2 ouă 150 ml smântană lichidă 150 ml de lapte 15 gr zahăr brun (1 lingură plină) 1 linguriță extract de vanilie pra...
Ingrediente: 250 gr faina 1 ou 100 gr smantana integrala grasa 50 ml lapte 40 gr zahar 1 lingurita sare 12 gr drojdie proaspata (sau 1 plic de drojdie uscata...
Ingrediente: Pentru chec: 290 gr faina 230 gr zahar 2 lingurite de praf de copt 60 gr de cacao pudra 230 gr de mayonnaise (simpla, fara mustar sau alte arome)...