Ingrediente: 4 oua 90 gr zahar pudra 50 gr ciocolata neagra 50 ml smantana lichida 50 gr unt 10 gr cacao pudra 90 gr migdale pudra 10 gr de faina 5 gr praf de...
Ingrediente: Miezul de ciocolata: 90 de gr de ciocolata cu lapte 2 linguri smantana 40 de gr de unt Les moelleux : 110 gr de faina 90 de gr zahar 2 oua 90 de gr...
Ingrediente: Blatul : 3 oua 70 gr zahar 1 lingurita extract de vanilie 25 gr de cacao pudra- fata zahar 80 gr faina ( tip T45 - T55) 11 gr praf de copt un praf...
Ingrediente: 80 gr faina de orez 80 gr pudra de migdale (migdale macinate) 80 gr amidon de porumb 50 gr zahar 200 ml smantana de soia 1 lingurita bicarbonat de...
Ingrediente: Pentru brownie: 200 gr ciocolata neagra 85 gr unt 50 gr zahar 50 gr faina 4 oua Pentru miezul de nuca de cocos: 250 gr nuca de cocos rasa 400 ml...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: Blatul: 4 oua 60 gr zahar sare 1 lingura extract de vanilie 100 gr de faina Crema: 80 gr de mascarpone 120 ml de smantana pt frisca (30% grasime)...
Ingrediente: 100 ml lapte cald 1 plic de drojdie uscata 280 gr faina un praf de sare 40 gr zahar 2 oua 80 gr unt 2 oua 100 ml smantana lichida 100 gr zahar...
Ingrediente: 2 cornuri (vechi) 2 oua 150 ml de smantana lichida 150 ml lapte 15 gr zahar tos (1 lingura mare) 1 lingura de zahar 1 lingurita extract de vanilie...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: Financiers : 75 gr unt 30 gr faina 50 gr de pudra de migdale 80 gr de zahar pudra 2 albusuri 35 gr de pepite de ciocolata Ganache-ul : 30 gr de...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 100 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 100 gr de unt Cheesecake : 300 gr crema de branză (tip Philadelphia) 100...
Ingrediente: 90 gr ciocolată neagră 250 gr iaurt simplu 40 gr zahăr 40 gr pudră de migdale 40 gr cacao pudra neîndulcită 60 gr faină 1 pachet de praf de copt...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
Ingrediente: Alatul de fursecuri: 100 g unt moale (tăiat în bucăți mici) 50 g zahăr alb 65 g zahăr brun 1 ou întreg 1 linguriță de extract de vanilie un praf de...
Ingrediente: 4 ouă 150 gr zahăr 100 ml smântână lichidă 200 gr de făină 10 gr de praf de copt 175 gr de ciocolată 140 gr de unt Glazura: 115 gr cremă brânză...
Ingrediente: Blatul : 4 ouă 140 gr zahăr 120 ml smântână lichidă (sau 120 gr smântână groasă) coaja de 1 lămâie netratată suc de 1 lămâie 250 gr de făină 11 gr...
Ingrediente: 150 gr de biscuiti petits beurres 80 gr unt 375 gr smantana cu 35% grasime 375 ml lapte 15 gr de galatina pudra 100 gr ciocolata alba 100 gr...
Ingrediente: Pentru aluatul sablée: 80 gr zahar pudra 120 gr unt moale 25 gr migdale pudra 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Pentru...
Ingrediente: Aluatul de brioșă: 6 gr drojdie uscată de panificație (1 plic / 15 gr drojdie proaspătă) 150 ml lapte integral (sau lapte fermentat) 400 gr făina...
Ingrediente: 5 felii de pâine de sandviș 2 ouă 150 ml smântană lichidă 150 ml de lapte 15 gr zahăr brun (1 lingură plină) 1 linguriță extract de vanilie praline...
Ingrediente: 250 gr faina 1 ou 100 gr smantana integrala grasa 50 ml lapte 40 gr zahar 1 lingurita sare 12 gr drojdie proaspata (sau 1 plic de drojdie uscata)...