Petitchef

Mancare cu Carne tocata, Smantana

5 rețete
Rețetă Ardei umpluti cu carne si sos de smantana

Ardei umpluti cu carne si sos de smantana

(21 voturi) , (5) , (14)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 300-400 g carne tocata 160 g ciuperci 120 g rosii decojite 1 ceapa un catel de usturoi condimente marar Pentru sos 2 linguri de smantana cu varf 1 li...
Rețetă Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

(145 voturi) , (17) , (60)
Felul principal Foarte ușor 30 min 40 min
Ingrediente: 10-11 cartofi potriviti 750 g carne tocata (pui, porc) 2 cepe 3 oua 400g smantana patrunjel verde 2 linguri delicat ulei...
Rețetă Musaca de cartofi(piure)

Musaca de cartofi(piure)

(58 voturi) , (4) , (19)
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 600 g carne tocata amestec o ceapa un ardei gras trei rosii decojite sare si piper ulei doua oua 150 g smantana...
Rețetă Musaca de vinete

Musaca de vinete

(21 voturi) , (1) , (1)
Felul principal Foarte ușor 20 min 15 min
Ingrediente: 3 vinete mari 1 kg carne tocata de vaca 3-4 cepe mari tocate 1 ardei iute sau pasta de ardei iute 1 Lg menta uscata 1 lg ghimbir macinat sare,piper ...
Rețetă Varza clujasca

Varza clujasca

(1 vot) , (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 1 varza dulce 4-5 linguri ulei 1 pahar orez 1 kg carne tocata de porc 1 ceapa sare piper 1 ceasca mare cu smantana...
Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

(52 voturi) , (4 comentarii)

Totul pleaca de la o reclama vazuta la tv zilele trecute...fasole cu carnati...amintiri din copilarie. Mi-a luat cam mult sa diger informatia sau mesajul subliminal al reclamei...




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.