Ingrediente: 1 kg carne tocata 5-6 cartofi mari 3 cepe uscate 1 legatura marar 4 rosii mari 2 oua in compozitie 2 oua pentru uns deasupra sare piper condi...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g carne de vaca tocata 1 ceapa 1 kg cartofi 2-3 catei de usturoi o conserva de rosii cubulete 2 linguri bulion sare, piper cimbru, nucsoara 1 lgt...
Ingrediente: 1 kg cartofi 500 g carne macinata porc, vita, amestec 2 cepe 1 morcov mai mic 4 linguri pasta derosii sau 1/4 l suc de rosii 200 g smantana 4 oua ule...
Ingrediente: 1/2 kg carne tocata 5-6 cartofi 3 linguri sos de rosii 1 foaie de dafin cimbru marar patrunjel sare si piper 3 linguri smantana 3 oua 2 cepe...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 5 cartofi fierti si curatati 500 g de carne tocata 2 catei usturoi 1 ceapa taiata fin 1 lingura de ulei masline o conserva rosii decojite cascaval ra...
Ingrediente: Ingrediente musaca: 1 kg vinete mari 1 kg cartofi mari 1 kg carne tocata 1/2 ceasca ulei de masline 2 cepe mari 5 rosii coapte 1/2 ceasca de vin alb s...
Ingrediente: 1 vinata 1/2 kg cartofi pasta de rosii vegeta sare,piper 1/2 pahar ulei 300 g carne de porc, (sau carne tocata de porc) 4 rosii o ceapa,patrunjel ver...
Ingrediente: 2 kg. cartofi 100 g unt 300 g. carne tocata amestec 300 g. ciuperci 2 cepe potrivite 1 morcov 4-5 linguri bulion sare piper cimbru o rosie mare patru...