Ingrediente: 200 g hrean dat pe razatoarea mica miere de albine naturala dupa gust otet de mere dupa gust sare de mare sfecla rosie dupa gust apa fiarta si raci...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 1 sfecla rosie coapta sau facuta la abur taiata in felii si apoi in forme de inimioare 1 salata verde rupta bucati cu mina 1 mina de miezi de nuca gr...
Ingrediente: 2 kg sfecla rosie mai micuta, nu gasit mai mica decat se vede 100 g chimion 1 hrean 1 l apa 100 ml otet 3-4 linguri de zahar 1/2 lingura sare...
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ...
Daca sunteti vegetarian, probabil stiti ca una dintre cele mai bune legume pline de vitamine si gust este sfecla. Aflati in continuare cum sa includeti aceasta legume sanatoase in dieta dvs.
Ingrediente: piure din 1 sfeclă roșie mare coaptă 2 linguri zeamă lămâie 1 lingură oțet 100 g unt 400 g făină 1 lingură praf de copt 200 g zahăr 1/2 linguri...
Ingrediente: peste afumat cartofi fierti sfecla rosie ,fiarta sau coapta o radacina de hrean ceapa rosie sare si piper ulei de masline zeama de lamaie sau otet...
Ingrediente: o sfecla rosie fiarta 5 cartofi fierti 1 morcov fiert o mana de mazare din conserva sau congelata si fiarta 1 castravete si un gogosar in otet 2...
Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja; o sfecla rosie (mica); un pastarnac; un morcov; 2 linguri cu boabe de porumb conservate; o conserva de macrou; un ou; o li...