Ingrediente: 1/2 cap de porc un rasol 1 morcov o ceapa cativa catei de usturoi foaie de dafin sare,piper Aceasta racitura,(de porc) o facem numai de Anul nou....
Ingrediente: INGREDIENTE:2 adidasi de porc,un ciolan afumat,o jumatate capatana de porc, o capatana de usturoi,1morcov,1patrunjel,o telina,o ceapa intreaga,un arde...
Ingrediente: 1 jumatate de cap de porc 3, 4 picioare de porc 3, 4 limbi de porc 300-400 g. pulpa de porc apa cat sa acopere bine ingredientele sare dupa gust boa...
Ingrediente: 12 bucati gheare pui 1 bucata os de la pieptul de pui si pielita 2 capatani usturoi 1 lingura piper sare dupa gust amestec de legume mexican 3 ficat...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
By Alice albinutza
Am r?mas datoare cu o re?et?, f?cut? de mine în perioada Cr?ciunului. ?i pentru c? înc? afar? e vreme de iarn?, am zis c? merit? s? o postez totu?i. E vorba de ni?te bun?t??i numite r?cituri moldovene?ti, cunoscute prin alte zo
Ingrediente: -un piciorus mai delicat de porc -2 urechi imense -1 capatana de usturoi -sare Dupa ce am stresat urechile vreo 10 zile, spalandu-le in multe ape si parlindu-le de fiecare data cand le scoteam din frigider sa le prepar, m-am deci
Raciturile, asa se numesc pe la noi, se fac din cap de porc, picioare si carne macra , dar nu foarte multa. Bucatile de carne se spala, se portioneaza si daca trebuie se sparg oasele mai mari cu toporisca pentru oase. Se pun toate la fiert cu multa