Ingrediente: INGREDIENTE:2 adidasi de porc,un ciolan afumat,o jumatate capatana de porc, o capatana de usturoi,1morcov,1patrunjel,o telina,o ceapa intreaga,un arde...
Ingrediente: 1 jumatate de cap de porc 3, 4 picioare de porc 3, 4 limbi de porc 300-400 g. pulpa de porc apa cat sa acopere bine ingredientele sare dupa gust boa...
Ingrediente: 1/2 cap de porc un rasol 1 morcov o ceapa cativa catei de usturoi foaie de dafin sare,piper Aceasta racitura,(de porc) o facem numai de Anul nou....
Ingrediente: Pentru aproximativ 10-15 portii: 1,5 kg carne de curcan: pulpe aripi 500 g capatani si gheare de pui 1-2 cepe 2 morcovi 1 castravete acru, 1/2 ...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 2 kg carne de porc pentru piftie: 1-2 urechi, 4 picioare, 1 ciolan proaspat, carne de la cap 1 ceapa 2 morcovi 1 castravete acru, 1/2 gogosar ac...
Ingrediente: 12 bucati gheare pui 1 bucata os de la pieptul de pui si pielita 2 capatani usturoi 1 lingura piper sare dupa gust amestec de legume mexican 3 ficat...
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.