Ingrediente: 800 gr carne de porc ( muschiulet/ pulpa de porc) 1 morcov 1 ardei gras galben ( se poate rosu/ verde) 2 cepe 1 catel de usturoi 30 ml ulei sare, pipe...
Ingrediente: 6 ciocanele pui condiment pentru carne pui boia de ardei iute 4 catei usturoi oregano 1 lingura delikat 1 morcov mic ½ ardei rosu 10 cm tija...
Orezul este un aliment sănătos și gustos, un ingredient de bază pentru pregătirea unor feluri principale de mâncare cu orez sau deserturi cu orez. Orezul oferă organisnului nutienți de calitate și energie.
Ingrediente: 300 g ficat 1 pui (mai maricel) legume: 2 ardei rosii, o bucatica de telina, 2 morcovi, 5-6 ciuperci mai mari, usturoi, 1 ceapa o punga de orez catev...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...