Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: piept de pui 1 ou faina si pesmet sare si piper dupa gust ulei pentru prajit- 4 vinete 2 rosii 1 ceapa mica 50 ml ulei 50 ml lapte sare...
Ingrediente: 300 g cartofi curatati si taiati cubulete 3 foi de dafin 25 g unt 10 ml lapte cald sare Pentru sos: 20 ml lapte 1 ceapa rosie mica, curatata si tocc...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: O bucata carne frageda de vitel Condimente diverse Cateva frunze de dafin 1 lingurita mustar 1 morcov zdravan ras ½ kg rosii coapte 1 lingura pasta ...
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ...
Ingrediente: Pentru porc cu fructe 4 cotlete de porc, fara os 2 lingurite praf Chinese five-spice 2 linguri ulei 1 ceapa rosie mare, taiata in sferturi 4 mere rosi...