Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 300 g cartofi curatati si taiati cubulete 3 foi de dafin 25 g unt 10 ml lapte cald sare Pentru sos: 20 ml lapte 1 ceapa rosie mica, curatata si...
Doar 1 pahar de suc de rosii consumat pe zi asigura 70% din necesarul de vitamina C din organism. Sucul proaspat de rosii este considerat un adevarat miracol pentru sanatate.
Ingrediente: O bucata carne frageda de vitel Condimente diverse Cateva frunze de dafin 1 lingurita mustar 1 morcov zdravan ras ½ kg rosii coapte 1 lingura...
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ulei...
Ingrediente: Pentru porc cu fructe 4 cotlete de porc, fara os 2 lingurite praf Chinese five-spice 2 linguri ulei 1 ceapa rosie mare, taiata in sferturi 4 mere...