Ingrediente: Pentru ingrediente avem nevoie de: aripioare de pui, 3-4 catei de usturoi, 150 ml vin alb, 3-4 lg ulei, sare, piper, boia de ardei dulce Pentru...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: INGREDIENTE pt chiftele: -300-400 gr carne tocata de porc -100 gr paine inmoiata in apa -3-4 catzei usturoi pisat -1 ceapa mica tocata marunt -1...
Ingrediente: 300 g cartofi curatati si taiati cubulete 3 foi de dafin 25 g unt 10 ml lapte cald sare Pentru sos: 20 ml lapte 1 ceapa rosie mica, curatata si...
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: 300-400 g carne tocata de porc 100 g paine inmoiata in apa 3-4 catzei usturoi pisat 1 ceapa mica tocata marunt 1 ardei rosu tocat marunt 1 chili...
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ulei...
Ingrediente: 700 g cartofi 2 galbenusuri de o 20 g faina nucsoara Umplutura: 200 g. carnati de casa 150 g ciuperci 1/2 ardei rosu 1 catel de usturoi sare piper...