Ingrediente: blat: 300 g zahar pudra 1 pac./esenta vanilie 35 g miere de albine 3 oua 100 g unr/marg 450 g faina 1 priza sare 20 g praf copt esenta rom 200 g lapte...
Ingrediente: Pentru briose: 3 oua intregi 2 galbenusuri 125 g smantana 100 g unt topit 150 g zahar 2 linguri cu cacao neagra 1 praf de copt esenta de rom 250 g fai...
Ingrediente: BLAT: 350 g zahar 8 linguri miere 250 ml apa 175 ml ulei 2 lingurite amoniac stins in otet 700 g faina 1 fiola esenta de vanilie un praf de sare GLA...
Ingrediente: pt foi: 500 g biscuiti, 2 cani cu lapte, 3 linguri cacao. pt crema: 200 g zahar pudra, 200 g unt(1 pachet), 100 g nuca de cocos, 3 vanilii....
Ingrediente: Pentru tort aveti nevoie de: 2 cani (280 g) faina alba 2 lingurite bicarbonat 1/4 lingurita sare 1/2 cana (115 g) unt la temperatura camerei 3/4 cana ...
Ingrediente: 200 grame fulgi de cocos 200 g faina 250 ml lapte 125 g zahar 125 ml ulei 2 oua si 1 plic praf de copt Pentru glazura: 300 g zahar pudra 5 ml de esen...
Ingrediente: Blat : 500 g faina 200 g margarina 100 g zahar pudra 1 ou 1 plic praf de copt 3 linguri cacao 3 linguri lapte 1 praf de sare Crema: 6 albusuri 6 ling...
Ingrediente: pentru foaia de biscuiti: 500 g biscuiti simpli 3 linguri de cacao 1 1/2 cana de lapte 50 g margarina (la temperatura camerei) 2 linguri de zahar pudr...
Ingrediente: Pentru foaia de rulada : 500 g biscuiti cu cacao 200 ml lapte 2 linguri cacao 5 linguri zahar tos optional o sticluta de rom Pentru crema :` 1 pache...
Nuca tigru numita si Aya (hausa), ofio (yoruba) sau chufas (in spaniola) este o nuca falsa si reprezinta tuberculii plantei chufa, o planta aparuta in Egiptul antic, ce se regaseste cu precadere astazi in Spania.
Ingrediente: PENTRU BLAT AVEM NEVOIE DE: 4 oua 150 g zahar 3 lg ulei 50 g cacao 100 g faina 1 plic praf de copt esenta de rom Pentru bombitede branza: 250 g b...
Ingrediente: 1 cana faina, 1 pliculet praf de copt, 1 cana zahar, zeama de la un compot de visine, 50 g ciocolata menaj, 5 linguri apa, 50 g margarina, 2 linguri ...
Ingrediente: 300 gr biscuiti traditionali (300-400 gr) 375 gr unt (la temperatura camerei) 250 gr zahar pudra (foarte fin) 5 galbenusuri 300 ml lapte caldut es...
Ingrediente: 300 g. resturi de blat 150 g. biscuiti 180-200 ml. lapte 50-80 g. unt 2 sticlute esenta de rom 4 linguri zahar 2, 3 linguri cacao 2 linguri gem de pr...
Ingrediente: BLAT: 2 oua 250 g faina 200 g zahar 150 g margarina 50 g cacao 450 ml lapte 1 plic praf de copt esenta de rom CREMA: 1 plic budinca cu gust de c...