Petitchef

Risotto cu Orez

34 rețete
Rețetă Risotto cu legume

Risotto cu legume

(60 voturi) , (8) , (81)
Antreuri Foarte ușor 10 min 30 min
Ingrediente: 1/2 ardei rosu gras 2 fire ceapa verde 2 fire usturoi verde 1 morcov mic 100 gr mazare 2 linguri ulei de masline sare, piper 220 gr orez 660 ml supa d...
Rețetă Risotto alla milanese

Risotto alla milanese

(14 voturi) , (1) , (33)
Felul principal Foarte ușor 10 min 25 min
Ingrediente: 350 g orez pentru risotto 1 ceapa mica alba 50 g parmezan proaspat ras 1/2 pahar vin alb 50 g unt 1,5 l supa de legume 2 pliculete sofran...
Rețetă Risotto cu legume

Risotto cu legume

(11 voturi) , (4) , (21)
Felul principal Foarte ușor 1 oră 574 kcal
Ingrediente: 300 g orez prefiert, 1 ceapa, 1 dovlecel, 1 morcov, 1/2 ardei gras rosu, 1/2 ardei gras verde, o legatura patrunjel, 4 linguri ulei, sare, piper....
Rețetă Risotto cremos cu piept de pui aromat

Risotto cremos cu piept de pui aromat

(6 voturi) , (2) , (22)
Antreuri Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1/2 borcan cascaval marinat 2 bucati piept de pui 1 cana orez 30 g unt 30 g parmezan 2 linguri smantana delikat, piper...
Rețetă Risotto con pancetta afumicata

Risotto con pancetta afumicata

(4 voturi) , (1)
Felul principal Foarte ușor 14 min 15 min
Ingrediente: 2 pahare orez jumatate ceapa 200 g pancetta afumicata un cubulet knorr jumatate pahar cu vin alb unt cam cit doua nuci un pliculet sofran doua lingu...
„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

(57 voturi)

Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...

Rețetă Risotto cu creveti si mazare

Risotto cu creveti si mazare

(2 voturi) , (1) , (2)
Felul principal Foarte ușor 10 min 30 min
Ingrediente: 600 ml fond de pui, sau de legume 2 linguri de unt 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa mica, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocati marunt 200 g ...
Rețetă Risotto cu masline

Risotto cu masline

Felul principal Foarte ușor 20 min 15 min
Ingrediente: 200 g orez 90 g masline negre si verzi 1 ceapa 1 catel de usturoi 500 ml supa de legume 1 lingura smântâna sare piper ulei de masline ...
Rețetă Risotto cu sparanghel (asparagus risotto)

Risotto cu sparanghel (asparagus risotto)

(3 voturi) , (8)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 30 g unt 500 ml supa clara de vita 500 ml zeama in care a fiert sparanghelul 300 g orez cu bob mare rotund 150 ml vin alb s...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Risotto galben (cu sofran)

Risotto galben (cu sofran)

(2 voturi) , (3)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 30 g unt (sau 3 linguri ulei de masline) 1 l supa clara de vita (facuta in casa, nu din cub!) maduva de la oasele de vita din ...
Rețetă Risotto cu rosii, busuioc si ricotta

Risotto cu rosii, busuioc si ricotta

(1 vot) , (1)
Felul principal Foarte ușor 35 min 891 kcal
Ingrediente: 4 cani supa pui, 2 linguri ulei masline extravirgin, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 2 cani orez pentru risotto, 1 cana vin alb sec, 2 rosii, ¼ cana...
De ce sa consumam orez brun?

De ce sa consumam orez brun?

(6 voturi)

Cand vine vorba de orez, modalitatile de prezentare sunt inselatoare. Maestii bucatari si stilistii culinari sunt atrasi de calitatile fotogenice ale orezului alb, pufos. Cu toate acestea, orezul brun reprezinta alegerea superioara pentru o serie de alte motive....




Tag-uri
Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.