Ingrediente: 200 gr dovleac 2 chifteluțe de vită 2 felii de brânză O mână de salată 1/2 ceapa alba 2 lingurițe de piure de roșii Un praf de rozmarin uscat Puțin...
Ingrediente: cca un kg carne de vita (pulpa) frunze de salvie 2 ramurele de rozmarin 1/2 pahar de vin alb - 2 morcovi o ceapa 2 tulpini de telina 2 catei de...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: Sos Ragu: 700 gr carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita 2 catei de usturoi 1 lingura pasta de tomate o c anabulion de rosii 1...
Ingrediente: 1 kg carne tocata mixta ( porc si vita sau cum preferati ) 2 oua 100 gr pesmet 1-2 catei de usturoi 1/2 legatura patrunjel 2 crengute de cimbru (...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...
Ingrediente: 1 conopida sau 500gr congelata 700gr carne tocata ( vita sau mix vita-porc) 1 kg cartofi 1 praz 1 ceapa medie 1 ou cimbru rozmarin 100gr branza...
Ingrediente: Sos ragu: 500 g carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita un catel de usturoi un morcov pasta de tomate bulion de rosii 1 pahar vin...
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi...
Ingrediente: 1 muschiulet de porc 1 carnacior afumat de vita 1 fir de usturoi verde 2-4 bastonase cascaval afumat 3-4 catei de usruroi sau un fir de usturoi...
Ingrediente: 1 cotlet vita oricat de mare doriti sau depinde cate persoane aveti la masa(eu am avut cam 500g) 3-4 cartofi o ceapa rosie un ardei potrivit 1...
Ingrediente: 750 g de muschi de vita, feliat in 3 bucati 8-9 cartofi noi (sau nu), cu coaja 500 g ciuperci champignon 4 linguri de ulei de masline extra virgin...
Ingrediente: 30 g unt 1 kg carne roast-beef (carne de vita-muschi) 2 linguri faina de griu piper (optional) sare 3-4 linguri de vin o jumatate ceapa rozmarin
Ingrediente: 1kg carne vita (pulpă sau rasol) 1 kg carne porc (pulpa sau cotlet) 8 bucăți de costiță afumată (8-10) 1 kg de ceapă 1 kg de legume (morcovi,...
Ingrediente: carne de manzat taiata cuburi ulei de masline un cub de unt o mana de frunze de salvie proaspata sare, piper faina 1 radacina de pastarnac 2-3...
Ingrediente: 1 kg carne tocata mixta ( porc si vita sau cum preferati ) 2 oua 120 gr pesmet 1-2 catei de usturoi 1/2 legatura patrunjel 2 crengute de cimbru (...
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...
Scroll down for English Recipe I missed a meal with a thick and flavored sauce, which is done slowly in the oven. I remembered the Beef Bourguignon and I decided this time to braise the beef in the wine, but to be bold and use a little fruity