Ingrediente: 200 gr fistic prăjit sare piper 10 frunze proaspete de busuioc 35 gr parmezan (sau grana padano) 60 gr ulei de măsline extravirgin 1/2 cățel de...
Ingrediente: 250 g paste "scoica" 2-3 linguri pasta de tomate 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita cu zahar ulei de masline busuioc uscat patrunjel verde...
Ingrediente: 250 g paste fierte 1 conserva de rosii decojite -400 g 200 g bacon taiat cubulete marunte o priza de piper 5 crengute de busuioc 3 prize de...
Ingrediente: Un Kg. de carne de iepure portionata (spalata si stearda) 120 ml de vin alb sec Un mar golden 4 catei mari de usturoi (curatati si spalati) 100 gr....
Ingredientul principal al sosului Sriracha sunt ardeii chili; la prepararea lui sunt folosite doar ingrediente de cea mai de calitate si niciodata coloranti artificiali sau arome.
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 catei de usturoi fulgi de ardei iute (optional) 200 ml smatana obisnuita 200 ml smantana de gatit, mai lichida 1Lg busuic uscat sau...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: Chiftele: 600-700 gr carne porc sau amestec porc+vita 50 gr slanina o ceapa 5 catei usturoi un cartof 1-2 oua sare putin piper o chifla mare sau...
Ingrediente: 300 g carne de porc tocata 1 ceapa de marime mijlocie 3 catei de usturoi- 1/2 ardei iute 2 linguri de ulei 200 ml sos de rosii 1 lingurita pasta...
Ingrediente: 12 ciocanele (proaspete, spalate si uscate cu un prosop de hartie) 2 fire de usturoi verde Cateva fire de patrunjel 70 gr rosii (eu am congelate)...
Ingrediente: 100 g paste penne o ceapa 2 catei usturoi o jumatate ardei gras o conserva rosii in bulion carnea a doi carnati proaspeti 1/2 lingurita oragano 1/2...
Ingrediente: Pentru galuste: 1 kg cartofi fainosi, faina cat se cere pentru un aluat nu prea tare, 2-3 linguri gris, chimen, sare, piper (daca se doreste)....
Ingrediente: 2 fileuri de somon, fara piele si oase 1 lingura de ulei de masline ½ lingurita de busuioc proaspat tocat marunt ½ lingurita de salvie proaspata...