Ingrediente: o jumătate de piept de pui, de circa 300 – 400 g Pentru garnitură: 3 cartofi tăiaţi în cuburi mari, 2 morcovi tăiaţi rondele, o ţelină mică tăiată ron...
Ingrediente: o bucata piept de pui mai mare taiata bucatele 4-5 cartofi 200g smanatana 2-3 catei de usturoi 50 g unt sau ulei patrunjel o ceapa medie condimente: ...
Ingrediente: 2 bucati piept de pui 8-10 cartofi mari 4-5 catei de usturoi sare, piper macinat alb, dupa gust 1 lingurita de boia 1 lingura ulei Pentru sos tzatzi...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: un piept de pui 2 linguri mustar 5 linguri sos de soia 3 linguri ulei de masline sare si piper chili/boia de ardei iute cimbru garnitura: 500 grame c...
mal
Uneori mancarea ni se pare banala. Poate preparam prea des acelasi fel de mancare si in timp ne plictisim de el. De aceea va propun o noua abordare : incercati sa va montati cat mai fantezist preparatele, asftel incat ,in momentul in care aveti
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
mal Inca din copilarie am iubit combinatia dintre carne, cartofi si fructe...am si acum "pe limba" gustul mieros de compot de gutui pregatit aproape cu sfintenie de catre mama in fiecare toamna , compot pe care( mama) il servea langa fripturi (fie el