Ingrediente: Chiftelute : 500 gr carne de vita tocata 250 gr carne de porc toata 1 ceapa 1 catel de usturoi 100 gr pesmet 1 ou 60 ml lapte sare piper ule...
Ingrediente: 400-500 g. cotlet de porc fara os 3 fire usturoi verde 4 fire rozmarin 4 linguri ulei masline piper proaspat macinat 12 bucatele feliate de slanin...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 400 g. pulpa de porc 30 g. unt 100 ml vin alb sec 150 g. smantana grasa 1 lingurita mustar 1 crenguta cimbru proaspat sare piper proaspat macinat Ga...
Ingrediente: aprox. 1 kg carne de vita sau de porc , 500 g sos de rosii pentru friptura, o cutie de ciuperci sau piure de cartofi, patrunjel verde pentru decor,...
Ingrediente: 1 kg. carne de porc tocata, 4 oua, 2 cartofi fierti,nu prea mari, o capatina de usturoi,nu prea mare, sare, piper, cimbru. 3 linguri pasta de tomate...
Ingrediente: 500 g pulp de porc fr os 5 cartofi mari 200 ml smântân dulce 100 g nuci mrunite 3 cei de usturoi boia de ardei ulei de msline sare,piper...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
ACEST FEL DE MANCARE MI S-A PARUT FOARTE GUSTOS..... INGREDIENTE PENTR RULADA O BUCATA COTLET DE PORC PROSCIUTTO CRUDO ARDEI GRAS ROSU 2 FIRE CEAPA VERDE O CEAPA ROSIE CATIVA CATEI DE USTUROI PUTIN UNT SARE SI PIPER PREPARARE: COTLETUL DE PORC