Ingrediente: Pentru ingrediente avem nevoie de: aripioare de pui, 3-4 catei de usturoi, 150 ml vin alb, 3-4 lg ulei, sare, piper, boia de ardei dulce Pentru piur...
Ingrediente: 500 g pulp de porc fr os 5 cartofi mari 200 ml smântân dulce 100 g nuci mrunite 3 cei de usturoi boia de ardei ulei de msline sare,piper...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: Pentru galuste: 1 kg cartofi fainosi, faina cat se cere pentru un aluat nu prea tare, 2-3 linguri gris, chimen, sare, piper (daca se doreste). Sos...
Daca preparatele culinare ar putea sa vorbeasca, ar fi minunat! Si daca am primi o scrisoare de departe, sa zicem din Mexic, Salsa ar scrie simplu...”Cu dragoste...”
Ingrediente: Pt friptura: o bucata de cotlet de purcel cu os 100 ml de ulei de masline 3 catei de usturoi sare, piper 3 crengute de cimbru 4-5 crengute de rozmarin...
Ingrediente: Ingrediente pentru 3-4 portii (foto 1): 1. 750 gr cartofi noi 2. 150 gr iaurt natural 3. 150 gr smantana 4. o lingura si jumatate de ulei...
Ingrediente: o bucata piept de pui mai mare taiata bucatele 4-5 cartofi 200g smanatana 2-3 catei de usturoi 50 g unt sau ulei patrunjel o ceapa medie condimente: ...
Ingrediente: 2 bucati piept de pui 8-10 cartofi mari 4-5 catei de usturoi sare, piper macinat alb, dupa gust 1 lingurita de boia 1 lingura ulei Pentru sos tzatzi...
Ingrediente: 300 g cartofi curatati si taiati cubulete 3 foi de dafin 25 g unt 10 ml lapte cald sare Pentru sos: 20 ml lapte 1 ceapa rosie mica, curatata si tocc...
Ingrediente: 400-500 g. cotlet de porc fara os 3 fire usturoi verde 4 fire rozmarin 4 linguri ulei masline piper proaspat macinat 12 bucatele feliate de slanin...
Ingrediente: 800 g cartofi curatati si taiati cuburi 50 g unt sau margarina 50 ml ulei vegetal 5 catei mari de usturoi 20 nuci curatate si macinate condimente: ...