Ingrediente: 500 g aripioare de pui 1 lingura susan 2 linguri faina sare si piper rozmarin 1 lingura faina 1 pahar lapte 2 linguri smantana zeama de la o lamaie s...
Ingrediente: Pentru carnea de vitel 4 bucati de vitel, 100 g fiecare 4 linguri mustar 1 lamaie, taiata felii foarte subtiri Pentru sos 1 capatana de usuroi 1...
Ingrediente: 700 g carne pui 1 ceapa 2 galbenusuri zeama de la o lamaie 2-300 ml smantana faina de malai 1 lingura mustar patrunjel verde sare piper ulei...
Ingrediente: Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala cu...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: Pestele 4 x fileuri de sea bass, ca 110 g fiecare Sare si piper 1 lingura de unt 1 lingura ulei de masline Piureul 2 bucati de broccoli 1 praz, numai ...
Ingrediente: 2 piepti de pui dezosati, fara piele, taiati bucatele 1 lingura de ulei de alune 5 ardei iuti rosii uscati 2 catei de usturoi tocati marunt 2 cm de ...
Am facut pu?in? cur??enie prin c?mar? ?i am dat peste un plicule? de sos "Peking Lemon", cump?rat vara trecut? din Carrefour, atunci când ?i-au propus s? introduc? pe pia?a noastr? produsele de la BLUE DRAGON, care între timp, au disp?rut definitiv din M