Ingrediente: 500 g aripioare de pui 1 lingura susan 2 linguri faina sare si piper rozmarin 1 lingura faina 1 pahar lapte 2 linguri smantana zeama de la o lamaie s...
Ingrediente: Pentru carnea de vitel 4 bucati de vitel, 100 g fiecare 4 linguri mustar 1 lamaie, taiata felii foarte subtiri Pentru sos 1 capatana de usuroi 1...
Ingrediente: Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala cu...
Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Ingrediente: Pestele 4 x fileuri de sea bass, ca 110 g fiecare Sare si piper 1 lingura de unt 1 lingura ulei de masline Piureul 2 bucati de broccoli 1 praz, numai ...
Ingrediente: 2 piepti de pui dezosati, fara piele, taiati bucatele 1 lingura de ulei de alune 5 ardei iuti rosii uscati 2 catei de usturoi tocati marunt 2 cm de ...
Am facut pu?in? cur??enie prin c?mar? ?i am dat peste un plicule? de sos "Peking Lemon", cump?rat vara trecut? din Carrefour, atunci când ?i-au propus s? introduc? pe pia?a noastr? produsele de la BLUE DRAGON, care între timp, au disp?rut definitiv din M