Ingrediente: 1 pulpa de porc (in jur de 1kg) 2 portocale de marime medie 200 ml. suc stors de la o portocala 50 ml. apa 1 lingurita de zahar PENTRU MARINATA:...
Ingrediente: 4 piepti de rata, circa 1 kg in total 4 linguri de zahar brun 2 linguri de apa 2 linguri de otet alb 1 ceapa, tocata marunt 1 1/2 cana cu fond de...
Ingrediente: 1 kg muschiulet de miel 2 linguri ulei de masline 30 g unt sare , piper, rozmarin 2 buc rozmarin verde 3 bucati usturoi tocat marunt 200 ml vin...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: Umplutura 250 g branza de vaci 3 galbenusuri 5 lg de zahar 1 plic zahar vanilat bourbon coaja rasa de la o portocala un praf de sare Sos 500 ml...
Ingrediente: aprox 200 g afine congelate 2 linguri zahar pudra 1 lingurita scortisoara putina coaja de lamaie rasa 1 lingura de apa 1 lingura de lichior de...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...