Ingrediente: 2 cartofi 1 rosie 3 linguri de porumb fiert 2 linguri capere 1 conserva de ton (140 gr scurs) sare piper otet ulei de masline patrunjel...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 300 g spanac (proaspăt sau congelat) 300 gr de cartofi 1 L de supă de legume 2 căței de usturoi 2 linguri semințe de dovleac 2 linguri de semințe...
Ingrediente: 150 gr praz - partea alba 200 gr de cartofi 360 gr morcovi 120 gr de nap 200 gr de țelină 1 cațel de usturoi 1 ceapă galbenă 20 ml ulei de măs...
Ingrediente: 600 gr de cartofi noi 1 strop de ulei de masline sare piper 2 lingurițe de unt 1/2 linguriță de ierburi de Provence 4 felii de brânză Raclette ...
Ingrediente: Ingrediente: - 1 morcov mediu - 1 radacina patrunjel sau pastarnac (eu prefer pastarnacul, este mai parfumat si mai putin fibros) - ½ telina medie...
Ingrediente: 7 cepe medii-mari 4-5 cartofi ( 1 kg ) 2 cuburi knorr de vita 1.5 l apa unt pentru prajit un varf de lingurita condimente pentru pui sare si pip...
Ingrediente: piure de cartofi 50 gr branza de oi 1 ou sare, piper 200 gr carne de pui fiarta ( pulpe sau piept de pui ) 1 ceapa mica 1 morcov mic 1/2 ardei rosu g...
Ingrediente: 5 - 6 cartofi noi 2 maini de spanac cat mai crud 30 g cascaval 50 g bacon 3 linguri ulei de masline 1 lingura otet 1 lingurita mustar sare, piper...