-
Home
-
Rețete
-
Bors
Bors cu Morcov, Pui
17 rețete
(176 voturi), (20) , (94)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 2 cartofi medii 1 morcov potrivi 2 cepe medii patrunjel si leustean telina 2 lg rase de orez bors sau Bors Magic sare, boia dulce jumate de ardei...
(154 voturi), (29) , (87)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 2 pulpe de pui 1 morcov 1/2 ardei gras rosu telina 1 ceapa 2 linguri pasta de tomate fidea leustean verde patrunjel verde 1 plic bors Magic delikat...
(27 voturi), (40)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: carne de pui ceapa radacina telina si patrunjel morcov ardei gras patrunjel si leustean pasta de rosii bors sare dupa gust cimbru(optional) Pentru...
(14 voturi), (15)
Felul principal Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: carcasa de pui 1 pahar smantana 3-4 cartofi potriviti 1 ceapa mare 1 cutie rosii 1 kg bors 150 g orez 3 morcovi delikat, sare, piper patrunjel 4-5...
(6 voturi), (1) , (6)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 4 fire mari de praz 1 morcov destul de mare 1/2 telina potrivita 1/2 ardei gras mare 2 cartofi potriviti suc de rosii dupa dorinta fiecaruia bors...
(211 voturi)
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
(48 voturi), (13) , (47)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 kg carne de pui, 1 buc ceapa, 1 buc morcov, 1 buc cartof, 1 buc ardei gras, 2 lingurite bulion sau 2 rosii coapte, 1 litru bors, o legatura...
(21 voturi), (3) , (6)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 2 pulpe pui dezosate 2 morcovi 2 patrunjei telina 1/2 ceapa gulie 1 rosie 1/2 ardei gras 50 g orez 1/2 ceapa 1 lingurita faina 1 ou 100 ml...
(17 voturi), (1) , (48)
Felul principal Foarte ușor 20 min 5 min
Ingrediente: carcase de pui, aripioare, paste, taietei 1 cutie rosi in suc propriu piper, cimbru, delikat 2-3 ardei copti 1 leg. patrunjel 1 kg bors 1 ceapa 1...
(14 voturi), (1) , (7)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1-2 morcovi 2 cartofi carne 1 ou fidea delikat, piper patrunjel
(10 voturi), (3) , (27)
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 4-5 pulpe de pui 3-4 morcovi 2-3 patrunjel radacina 1/2 gulie 1/2 telina 1 ceapa 1 rosie 2-3 frunze varza proaspata 1 caciulie usturoi nu prea...
(79 voturi)
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
(9 voturi), (1) , (13)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 8 aripioare de pui 500 g. brocoli 2 morcovi o gulie un ardei rosu sare, piper 3-4 linguri cu ulei de masline 500 g smantama 1 lingura faina
(4 voturi), (8)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: aripioare de pui 2-3 morcovi 2 cartofi 1 ceapa putina varza bors smantana bulion paste fainoase sare, piper, tarhon, cimbru 3 oua patrunjel
(1 vot), (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 50 g telina taiata felii subtiri 50 g morcov taiat subtire 50 g mazare din conserva un ardel iute verde taiat rondele o ceapa rosie mica taiata...
(25 voturi), (8) , (25)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 2 buc. spate pui 2 morcovi 1 ceapa rosie 1 patrunjel 1/2 telina 2 cartofi 1 ardei 2 linguri ulei 100 g orez marar, patrunjel verde sare, piper,...
(178 voturi), (22) , (78)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de coriandru 1...
(7 voturi), (1) , (14)
Felul principal Foarte ușor 20 min 10 min
Ingrediente: carcasa pui, aripioare 3 morcovi 4-5 cartofi micuti delikat, patrunjel piper Pentru galusti: 2 oua gris sare
(1 vot), (1) , (1)
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: pentru galuste : 6 oua, 100 g faina, 100 g gris, 100 g unt la temperatura camerei, 100 g parmezan, sare, piper, ½ varf de cutit de bicarbonat,...