Ingrediente: In functie de marimea calamarilor pot fi doi la o portie sau daca sunt mai mari doar unu la o portie ! 1 rosii proaspete (fara coaja) 2 masline 3 unt ...
Ingrediente: bucati de calamar in ulei din conserva 3 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi sare piper oregano 2 ardei chilli 1 lingura sos tomat 1 l...
Ingrediente: bucati de calamar in ulei din conserva 3 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi sare piper oregano 2 ardei chilli 1 lingura sos tomat 1 lingura p...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 7 tuburi de calamari medii ,cam 18-20 cm lungime 1 kg de ciuperci champignon 4 catei de usturoi 1 ardei rosu taiat cubulete 1 ardei iute(optional) a...
Ingrediente: Ingrediente necesare pentru risotto : 250 grame orez pentru risotto ( arborio am pus eu ), 2 linguri ulei de masline extravirgin ( Puget am folosit...
Ingrediente: 2 fileuri de piept de pui 300 g amestec fructe de mare (midii, crevete, sepii, calamari...) 50 g fasole verde 1 ardei gras 1 ceapa 3 catei de usturoi...
Ingrediente: 500 g calamari 20 creveti mari 3 langustine cate una pentru fiecare 500 g midii 2 cepe mari 5 catei usturoi 300 g rosii in bulion 10 linguri ulei m...
Ingrediente: 15 creveti decorticati 300 g inele calamar 3 bete frigarui 700 ml suc de rosii (sau 8 rosii mari) 2 linguri busuioc proaspat, tocat (sau 2 lingurite...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 1 kg orez 200 g creveti proaspeti 200 g calamar rondele 200 g scoici albe (almejas) 200 g bonito sau ton conserva 1/2 kg scoici negre(mejillones) 8 c...
Ingrediente: 225 g calamar 600 g creveti 200 g scoici 300 g peste alb 3 linguri ulei masline 75 ml otet de vin alb 125 ml vin alb sec 4 catei usturoi taiati subti...