Ingrediente: 6 oua fierte tari, 150 g telemea de oi, 2 lg de smantana, 2-3 codite de ceapa verde. Pt. crema de somon: 150 g somon afumat, 100 g unt, 1 lg zeama...
Ouale sunt un produs alimentar obisnuit dar si unul dintre cele mai versatile ingrediente folosite la gatit. Desi cele mai intrebuintate oua sunt cele gaini, se consuma insa si oua de rata, gasca, prepelita, strut etc.
Ingrediente: 8 oua fierte tari 250-300 g. cas proaspat sau cascaval 300 g. sunca maioneza dintr-un ou 1 iaurt sau sana sare, piper inele de ceapa verde
Ingrediente: 400 g faina alba cernuta 200 ml lapte caldut 1 lingurita sare 25g.dojdie 4 linguri de ulei de masline 1 ou Umplutura : 400 / 450 g ficat de pui...
Weekendul e pentru mine motiv de relaxare, cand desi ceasul biologic imi da trezirea la fel ca in zilele de lucru obisnuite, pierd timpul lenevind in pijamale, la televizor sau citind ziarul preferat. Momentul meu de rasfat culinar e un mic dejun tarziu, sau un brunch!