Ingrediente: Pentru ciorba avem nevoie de : 400 grame de fasole boabe rosie, un ciolan afumat, un morcov, 2 cepe mici, o jumatate de ardei rosu, 2 linguri de amest...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Carne de gaina (spate si aripi) portionata si spalata O ceapa (curatata si spalata) Un morcov (curatat si spalat) O telina mica (curatata si spalat...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: carne de porc legume-morcovi, pastarnac, mazare verde, fasole galbena, rosii, cartofi, leustean, o mana de taitei de supa, sare, piper....
Ingrediente: 500 g fasole uscata zarzavat pentru ciorbe 2-3 linguri pasta tomate o cana bors de putina acru patrunjel leustean cimbru o lingurita secretul gustu...