Ingrediente: 1 cotlet de porc pentru fiecare persoana 1 lingurita de zahar pentru fiecare cotlet si inca 2-3 - lingurite pentru sos 50 g+25 g unt 1 pahar de...
Ingrediente: 3 felii cotlet de porc1 ceapa medie 50 ml vin 1 pahar de apa 3 linguri de pasta rosii 50 ml lapte 4 boabe piper 2 boabe enibaharsareuleifrunze...
Ingrediente: 4 bucati cotlete de porc, ale mele au fost cu os 1 lingura ulei de masline sare, piper vin alb 200 ml smantana pentru gatit, La Dorna 1 lingurita...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: un kg de cotlet 40 g unt 2 pahare suc de portocale coaja rasa de la o portocala un catel de usturoi un picut de origano un picut de ardei iute...
Ingrediente: 4 cotlete de porc, 3-4 linguri ulei, 50 g unt, 100 g dulceata de coacaze , o portocala, o lamaie, 25 g mustar, 100 ml vin alb, 2 linguri otet, 1...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...
Ingrediente: 4 cotlete de porc (~150 g/buc) 50 g faina, sare, Sos: 50 g faina, 50 g unt, 200 ml lapte, 50 g hrean, 50 g smantana, o lingurita zeama de lamaie,...
Ingrediente: 2 felii cotlet de porc mai grosute (450-500 g) 100 g frunze de spanac 1 ardei gras rosu 1 ardei peperoni 4 linguri ulei de masline 2 lingurite de...
Ingrediente: 2 cotlete de porc de 150-200 g fiecare 200 g de carne de carnati 100 g ciuperci 1 ceapa 1 buchet de patrunjel vin alb sare piper boia dulce...
ACEST FEL DE MANCARE MI S-A PARUT FOARTE GUSTOS..... INGREDIENTE PENTR RULADA O BUCATA COTLET DE PORC PROSCIUTTO CRUDO ARDEI GRAS ROSU 2 FIRE CEAPA VERDE O CEAPA ROSIE CATIVA CATEI DE USTUROI PUTIN UNT SARE SI PIPER PREPARARE: COTLETUL DE PORC
Desi mai putin raspandit decat sunca de casa sau slaninuta afumata, cotletul de porc afumat este o specialitate ce nu trebuie sa lipseasca din meniul amatorilor de mezeluri. Datorita continutului scazut de grasimi si a texturii sale deosebite fata de afum
Ingrediente: - 500 cotlet de porc
- 20 g unt
- 250 g orez
- 1 ceap? - 1 ardei rosu - 2 linguri de ulei
- piper
- 200 ml vin alb
- un cub knorr de legume
- 2 morcovi mijlocii Cotletul de porc se spal? ?i se taie cubu