Ingrediente: 3 ouă 120 g zahăr 600 ml lapte (de preferat integral) 60 g amidon din porumb 1 păstaie de vanilie (sau 1 linguriță de vanilie lichidă) 200 ml...
Ingrediente: Baza de biscuiti: 200 gr biscuiti (tip Petit Beurre) 80 gr de unt Mousse-ul bavarez cu ciocolata alba: 3 galbenusuri 40 gr zahar 200 ml lapte 2 foi...
Ingrediente: Aluatul de choux : 120 ml apa 50 gr unt un praf de sare 75 gr faina 2 oua 1 ou pentru ungere Crema de patiserie cu ciocolata : 350 ml lapet 3...
Ingrediente: Blatul de cacao : 3 oua 60 gr zahar 20 gr cacao 50 gr faina Siropul de cirese: 200 gr cirese congelate 150 gr zahar 150 ml apa 50 ml kirsch Crema...
Ingrediente: Pentru brownies: 125 gr ciocolată neagră (70%) 220 gr de unt 4 ouă (dimensiuni medii) 125 gr zahăr 70 gr de făină Pentru decor: Zahăr pudră
Ingrediente: Pentru cheesecake-ul cu lapte condensat dulce : 450 gr crema de branza gen Philadelphia 400 gr lapte condensat dulce 3 oua 2 linguri amidon coaja...
Ingrediente: Fondantul: 5 oua 150 gr zahar brun - vergeoise 200 gr ciocolata neagra 200 gr unt semi sarat 20 gr faina 2 linguri de caramel cu unt sarat Caramel...
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr zahar 2...
Ingrediente: Aluatul de clatite : 250 gr de faina 1 praf de sare 4 oua 2 linguri de ulei 500ml lapte suc de la 1 portocala Untul pentru clatite: 100 gr de unt...
Ingrediente: un aluat sablée 200 gr de ciocolată 600 ml lapte (de preferință integral) 300 ml de smântână lichidă 140 gr zahăr 3 ouă 60 gr amidon de porumb
Ingrediente: Meringue-ul italian: 2 albusuri 165 gr zahar 50 ml apa Crema: 200 ml de frisca lichida 30% grasime 40 gr alune 40 gr migdale 60 gr fistic 2 linguri...
Ingrediente: Aluatul pentru clătite: 200 g făină 1 pliculeț praf de copt 2 lingurițe de zahăr (opțional) 1/2 linguriță de sare 3 ouă 3 linguri de ulei 200 ml...