Ingrediente: Aluat: 150 g. faina -1 lingura cu zahar 80 g. unt 1 galbenus 1 lingura apa cateva picaturi cu esenta de vanilie Crema de branza: 400 g. branza...
Ingrediente: Pt blat:10 oua,10 linguri faina,10 linguri zahar,o cescuta ulei,coaja rasa de la o lamaie,un praf de copt,un praf de sare. Pt crema:1 l frisca...
Ingrediente: Pentru BLAT 4 oua 8 g zahar 2 l ulei 5 g faina coaja de lamaie si portocala rasa, -esenta de vanilie. Pentru SIROP apa 200 ml zahar si arome de...
Destinate insiroparii produselor de cofetarie, inainte de a ajunge pe piata, esentele alimentare sunt testate in cele mai diverse aplicatii de cofetarie si patiserie. Esentele nu se clasifica in tipare strica, se diferentiaza prin calitate si profil aromatic,...
Ingrediente: aluat foietaj - o foaie - 6 galbenusuri - 4oo ml lapte - 100 g zahar - un varf sare - 40 g faina - 1 lingura de esenta de vanilie - 70 g frisca...
Ingrediente: 4 oua, separate 120 g zahar 1 lingurita esenta de vanilie semintele rase de la 1 pastaie de vanilie ½ lingurita scortisoara macinata 50 ml ulei...