Ingrediente: Pentru fasole: 1 lingură de ulei vegetal 100 gr piept de porc afumat (aproximativ 4 felii) 1 ceapă tocată 1 cățel de usturoi 40 g pastă de tomate...
Ingrediente: 300 g tăiței soba (sau udon) 200 gr carne de porc (mușchi sau carne de pe coaste) 100 gr de varză 50 gr de cepșoară 50 gr muguri de fasole (din...
Ingrediente: Marinada: 2 linguri sos de soia 2 linguri oțet de orez 1 cățel de usturoi 5 g ghimbir proaspăt 200 gr carne de vită pentru grătar Legumele: 1...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 1 kg faina 60 g drojdie proaspata sau 4 plicuri dorijdie uscata 440 g apa 2 linguri ulei 1 lingurita zahar 2 lingurit rase de sare 500 g fasole 1...
Ingrediente: 2 catei usturoi 3-4 cm ghimbir 1 mango 500 gr carne macinata de porc putin unt pt prajit si ulei sos soia,curry,chilly,otet balsamic,zahar o...
Ingrediente: 200 g piept de pui dezosat, fara piele, taiat fasiute subtiri 1 lingura de sos de soia light 2 lingurite de sos de stridii 1/2 ardei gras rosu,...
Ingrediente: 800g fasole boabe 2 ceape mari 5 catei de usturoi 200g radacina telina 2 morcovi 1 pastranac 2 foi de dafin 1 lingura sare 2 ceape mari 1 ls rasa,...
Ingrediente: 2 piepti de pui fara piele si dezosat , taiat cubulete o punga de taitei de orez (250 g) 2 lingurite de ulei de susan 2-3 linguri de pasta de...
Ingrediente: BLAT: 250 GR.FAINA NEAGRA 250 GR.FAINA DE OVAZ(EU AM MACINAT FULGI DE OVAZ) 10 GR.DROJDIE USCATA O LINGURITA ZAHAR O LINGURITA SARE 3 LINGURI ULEI...
Ingrediente: 2 pastravi intregi, circa 350 g fiecare, curatati de maruntaie si de solzi 2-3 cm bucata de ghimbir, decojita si feliata 2 linguri de sos de...
Ingrediente: 4 bucati de file de somon, circa 800-1000 g, cu piele 2 linguri de ulei pentru prajit 4 linguri de boabe de coriandru, macinate grosier 2 lingurie...