Petitchef

Ciorba de curcan

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se taie gaturile si spatele de curcan in bucati, se spala, se dau cu sare si piper. Se taie ceapa solzisori si se caleste in pun ulei, apoi se adauga ardeiul taiat cubulete.
  • Se lasa putin sa se dinstuiasca impreuna. Intre timp se curata morcovul, patrunjelul si telina si se dau pe razatoare, adaugandu-se peste ceapa si ardei. Cand s-au dinstuit toate la un loc se adauga carnea si se pune apa lasandu-se sa fiarba.
  • Cand incepe sa se inmoaie carnea se adauga caryofii taiati cubulete. Se gusta si se adauga sare si piper dupa gust. Dupa ce a fiert carnea si cartofii se adauga orezul si verdeata tocata marunt.
  • Se mai lasa aproximativ 5 minute sa fiarba, se acopera cu un capac si se opreste focul.
    Se serveste cu ardei iute, o lingurita de smantana si paine prajita.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de curcan
Ciorba de curcan
8 porții
1h20m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba din gat de curcan
Ciorba din gat de curcan
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean
Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean
3 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!15 retete cu carne de curcan15 retete cu carne de curcanCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.