Petitchef

Ciorba de curcan

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se taie gaturile si spatele de curcan in bucati, se spala, se dau cu sare si piper. Se taie ceapa solzisori si se caleste in pun ulei, apoi se adauga ardeiul taiat cubulete.
  • Se lasa putin sa se dinstuiasca impreuna. Intre timp se curata morcovul, patrunjelul si telina si se dau pe razatoare, adaugandu-se peste ceapa si ardei. Cand s-au dinstuit toate la un loc se adauga carnea si se pune apa lasandu-se sa fiarba.
  • Cand incepe sa se inmoaie carnea se adauga caryofii taiati cubulete. Se gusta si se adauga sare si piper dupa gust. Dupa ce a fiert carnea si cartofii se adauga orezul si verdeata tocata marunt.
  • Se mai lasa aproximativ 5 minute sa fiarba, se acopera cu un capac si se opreste focul.
    Se serveste cu ardei iute, o lingurita de smantana si paine prajita.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
1 porții
5 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Midii ala marinara
Midii ala marinara
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! 15 retete cu carne de curcan 15 retete cu carne de curcan Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne! Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează