Ingrediente: 4-5 linguri ulei, 150ml apa putei foi de dafin (vreo 2-3 nu exagerati) cativa catei de usturoi, carnea de porc o lingurita daca va place...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: Carne impanata de porc 1 capatana de usturoi Boia dulce Curry Paprika Foi de dafin Piper Vegeta Cartofi Unt 1 cana de vin rosu Supa de carne sau apa...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 1 kg carne de porc 700 g cartofi 400 g morcovi 3cepe 300 g mazare verde 250 g branza de vaci 4-5 felii de sunca sau kaizer 1 ardei 2-3 linguri de...
Ingrediente: 5-6 felii de pulpa de porc fara os si degresata 4 mere curatate si taiate felii 2 morcivi curatati si taiati rondele 2 cartofi mari taiati felii...
Ingrediente: aprox. 1 kg carne de vita sau de porc , 500 g sos de rosii pentru friptura, o cutie de ciuperci sau piure de cartofi, patrunjel verde pentru decor,...
Ingrediente: aprox 800 g pulpa de porc aprox 800 g cartofi rosii o ceapa ulei amestec de condimente ( plicul contine : sare iodata 32%, maghiran, ceapa, usturoi,...
Ingrediente: 1 kg pulpa de porc dezosata - bucata intreaga Pentru sos : o lingura miere de albine o lingurita mustar o lingura hrean ras 100 ml linguri vin alb...