Ingrediente: Ingrediente: 1/2 gaina (pt ca eu aveam o gaina mare am pus doar spatele cu gatul, aripile si osul pieptului) sau un pui intreg. 5 morcovi 1 patru...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: un piept de pui albitură (păstârnac, pătrunjel, telina) 1 ardei gras 2 morcovi 1 ceapa mare Pătrunjel verde 2 ouă Griș Sare si piper, doua foi...
Ingrediente: 500-600 g carne de vita 2 cepe mijlocii 3 morcovi 1 pastarnac 100 g telina ulei patrunjel verde Pentru galuste: 2 oua 9-10 linguri de gris 2 lingurite...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 kg rosii coapte 2 morcovi radacina de telina, pastarnac si patrunjel 1 ardei gras (eu am avut capia) 2 cepe 2-3 cartofi mici 1 legatura patrun...
Ingrediente: 6 oua 100 g faina 100 g gris 100 g cascaval 100 g unt sare si piper 800 g carne de pui 2 cepe 1 morcov 1 bucata telina 1 radacina patrunjel patrunje...
Ingrediente: pentru galuste : 6 oua, 100 g faina, 100 g gris, 100 g unt la temperatura camerei, 100 g parmezan, sare, piper, ½ varf de cutit de bicarbonat, ...
Ingrediente: carne de pasare o ceapa 2 morcovi 1 pastarnac o telina patrunjel sare, piper Ingrediente galuste: 1 ou 1 lingura de ulei cca 5 linguri de gris sare...