Ingrediente: 3 gulii potrivite jumatate de ceapa rosie sau de apa 100 g masline ulei de masline sucul de la 1/2 de lamaie sare, piper, 2-3 fire de patrunjel
Ingrediente: 500 g carne de porc 2 morcovi medii sau 1 mare 1 patrunjel 1 gulie potrivita o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 rosie 200 g mazare verde 300-400...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g carne de vita taita cubulete 800 g fasole verde la conserva 2 cepe 4 morcovi 4 teline 2 pastarnac Un sfert gulie Delikat 200 g rosii...
Ingrediente: Pentru mancarea de vinete: 3 vinete proaspete o ceapa un catel de usturoi 2 linguri de ulei de masline 3 linguri de smantana 2 linguri de faina de...