- Home
- Rețete
- Retete cu hrean
Hrean cu Sfecla rosie
10 rețete (49 voturi), (7) , (12)
Altele Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 200 g hrean dat pe razatoarea mica miere de albine naturala dupa gust otet de mere dupa gust sare de mare sfecla rosie dupa gust apa fiarta si raci...
(282 voturi), (34) , (50)
Altele Foarte ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: Ne trebuie : 1kg sfecla 5 buc hrean sare neiodata otet...
(89 voturi), (11) , (33)
Desert Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: Sfecla rosie Ulei Otet Sare, piper Usturoi sau hrean...
(67 voturi), (2) , (5)
Altele Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: 4 sfecle rosii mai mari, o radacina de hrean, 1lingurita de chimin, 2-3,lg.de zahar, 1lg.de sare, 1lg.otet...
(30 voturi), (6) , (59)
Felul principal Foarte ușor 15 min 40 min
Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata ...
(56 voturi), (3 comentarii)
Daca sunteti vegetarian, probabil stiti ca una dintre cele mai bune legume pline de vitamine si gust este sfecla. Aflati in continuare cum sa includeti aceasta legume sanatoase in dieta dvs.
(19 voturi), (1) , (8)
Antreuri Foarte ușor 10 min 10 min
Ingrediente: 2 sfecle rosii hrean ras sare, piper....
(7 voturi), (4)
Antreuri Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 2 kg sfecla rosie mai micuta, nu gasit mai mica decat se vede 100 g chimion 1 hrean 1 l apa 100 ml otet 3-4 linguri de zahar 1/2 lingura sare...
(12 voturi), (1)
Antreuri Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: peste afumat cartofi fierti sfecla rosie ,fiarta sau coapta o radacina de hrean ceapa rosie sare si piper ulei de masline zeama de lamaie sau otet...
(13 voturi), (1) , (4)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 2-3 sfecle rosii mari hrean ulei otet sare...
(8 voturi), (1) , (3)
Felul principal Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: o ceasca de sfecla rosie rasa 2 cesti de iaurt gras 2 catei de usturoi ulei de masline lamaie sare chimen hrean...
(176 voturi), (22 comentarii)
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.