Ingrediente: pentru perisoare: 1 kg carne tocata de porc, 300 g orez, o ceapa mare taiata cat mai marunt, un ou, marar, patrunjel, boia dulce, pentru sos:...
Ingrediente: 700 g carne de vita si de cateva oase cu maduva doi morcovi o radacina de patrunjel doua cepe un cartof sau doi 100-200 g hrean ras 300-400g smantan...
De multe ori am intrat in restaurante doar pentru a testa desertul preferat, papanasii! I-am gustat in atatea feluri si moduri incat le-am pierdut sirul, asa ca astazi m-am decis sa va readuc in prim plan cateva retete. Eu va propun sa ii testati, gustati, apreciati,...
Ingrediente: 4 cotlete de porc (~150 g/buc) 50 g faina, sare, Sos: 50 g faina, 50 g unt, 200 ml lapte, 50 g hrean, 50 g smantana, o lingurita zeama de lamaie, sa...
Ingrediente: Un iepure inima ficatul rinichii lamanii 1 limba de porc 1 inima de porc 1 ceapa mare 300g ciuperci 1 ardei kapia verdeata 4 catei de usturoi 2 fire...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: Pentru 3-4 portii: 1. 450 gr vita (vrabioara de manzat) 2. 210 gr ciuperci feliate, din conserva (conserva nescursa avea 400 gr) 3. 2 ce...
Ingrediente: o lipie mica 1 morcov o bucatica de telina 3 linguri de smantana o lingura de mustar o lingura de hrean ras o jumatate de piept de pui la gratar...