Ingrediente: 700 g carne de vita si de cateva oase cu maduva doi morcovi o radacina de patrunjel doua cepe un cartof sau doi 100-200 g hrean ras 300-400g...
Ingrediente: 4 cotlete de porc (~150 g/buc) 50 g faina, sare, Sos: 50 g faina, 50 g unt, 200 ml lapte, 50 g hrean, 50 g smantana, o lingurita zeama de lamaie,...
Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.
Ingrediente: un fazan - condimente: paprika, oregano, rozmarin, foi de dafin - 1 pahar vin rosu - un cubulet unt - sare, piper - garnitura: cartof natur -...
Ingrediente: Un iepure inima ficatul rinichii lamanii 1 limba de porc 1 inima de porc 1 ceapa mare 300g ciuperci 1 ardei kapia verdeata 4 catei de usturoi 2...
Ingrediente: Pentru 3-4 portii: 1. 450 gr vita (vrabioara de manzat) 2. 210 gr ciuperci feliate, din conserva (conserva nescursa avea 400 gr) 3. 2 cepe mici 4....
Ingrediente: o lipie mica 1 morcov o bucatica de telina 3 linguri de smantana o lingura de mustar o lingura de hrean ras o jumatate de piept de pui la gratar
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: pentru perisoare: 1 kg carne tocata de porc, 300 g orez, o ceapa mare taiata cat mai marunt, un ou, marar, patrunjel, boia dulce, pentru sos:...