Ingrediente: 10 Raffaello 1 lingură nucă de cocos rasă 500 gr de mascarpone 200 ml smântână lichida (30% grăsime) 200 ml de cremă de cocos 100 g zahăr pudră 100...
Ingrediente: Blatul: 4 albușuri 100 gr zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Crema: 150 ml smântână 30%...
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr zahar 2...
Ingrediente: Negresele : 6 oua 160 gr zahar brun 100 gr dfaina 300 gr de ciocolata 300 gr unt 2 varfuri de sare Decor : 200 gr ciocolata alba 100 ml smantana...
Ingrediente: Pentru brownie: 200 gr ciocolata neagra 85 gr unt 50 gr zahar 50 gr faina 4 oua Pentru miezul de nuca de cocos: 250 gr nuca de cocos rasa 400 ml...
Ingrediente: 250 gr mango Suc de la 1 lime 10 gr amidon de porumb 15 ml apa 200 ml smantana lichida 30% grasime 120 gr zahar Pentru a decora: Coaja de nuca de...
Ingrediente: Aluatul sablée cu ciocolată : 20 gr unt moale 80 gr zahăr pudră 1 ou 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 200 gr de faina 25 gr pudră de cacao...
Ingrediente: 1 lingura de ulei de floarea soarelui 1 ceapa 1 lingurita de chimen 1 catel de usturoi 1 lingurita de ghimbir pudra (sau 1cm de ghimbir proaspat...
Ingrediente: Pentru aproximativ 20 de trufe: 200 gr ciocolata neagra 70% cacao 100 ml smantana lichida 30% mg 20 gr unt Pentru acoperit: ciocolata nuca de cocos...
Nuca tigru numita si Aya (hausa), ofio (yoruba) sau chufas (in spaniola) este o nuca falsa si reprezinta tuberculii plantei chufa, o planta aparuta in Egiptul antic, ce se regaseste cu precadere astazi in Spania.
Ingrediente: Marinada: 600 gr piept de pui 25 gr pasta de tomate (1 lingură) 1 cățel de usturoi (zdrobit) 1 bucată mică de ghimbir proaspăt Sare 2 lingurițe de...
Ingrediente: 200 gr paste (tip farfalles) 200 gr piept de pui 150 gr de gorgonzola 1 salota (ceapa frantuzeasca) 200 ml smantana lichida 30 ml de vin alb 50 gr...
Ingrediente: Pentru aluatul sablée: 80 gr zahar pudra 120 gr unt moale 25 gr migdale pudra 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Pentru...
Ingrediente: Crema de nucă de cocos: 200 ml smântână simplă (30% grăsime) 150 ml smântână de nucă de cocos 80 g mascarpone 50 g zahăr pudră 2 foi de gelatină...
Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200 gr...
Ingrediente: Blatul Genoise: 4 albușuri 100 gr de zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Cremă: 150 ml...
Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 350 g. faina 120 g. zahar pudra 1 praf sare 220 g. unt 1 galbenus Pentru umplutura: 750 g. prune 1 albus batut 3 oua 250 g....
Ingrediente: pt aluat: 400 g smantana 200 g untura de porc sau margarina ori unt 650 g faina - 2 galbenusuri 1 varf de cutit sare 1 praf de copt pt umplutura: 4...
Ingrediente: 1/2 cana unt 3/4 cana zahar alb (dublati cantitatea daca doriti sa fie ca si o prajitura) 3 oua 2 plicuri zahar vanilat 2 cani faina 1/2 lingurita...
Ingrediente: o cana de untura(250 ml) 4 linguri de smantana fermentata 4 galbenuse 5 linguri de zahar 1 zahar vanilat o lingurita de bicarbonat (pe care eu il...
Ingrediente: 300 gr untura 800 gr. faina 1 cana smantana sau ulei 1 cana bors otet 3 lg 1 lg bicarbonat sare , vanilie ,es rom 200 gr nuca macinata * sau rahat...