Ingrediente: Tajine sau tagine (in berbera), este un fel de mancare marocan, intitulat astfel dupa denumirea vasului in care se prepara mancarea. In Cipru, un vas ...
Ingrediente: 750 g pulpe dezosate de pui, 250 g carne de porc cu slănină, 2 căței de usturoi, 1,5 linguriță semințe coriandru, 1 linguriță semințe muștar, 1,5 ling...
Ingrediente: aprox 4 l zeama de carne si oase de pui,vita,oaie sau miel 2 cepe tocate marunt o ceasca mare de bulion sare ,piper 300 ml iaurt 2 Lg ( linguri) men...
Ingrediente: pulpa de miel,berbecut sau oaie sos soia sare,piper, boia iute dac nu,boia dulce coriandru macinat menta verde tocata sau menta uscata praf de ustur...
Ingrediente: 1/4 cub de drojdie proaspata 1/2 lg sare aprox o cescuta mica de apa calda ptr umplutura 0,5 kg carne de pui,vaca sau oaie tocata 3 cepe mari tocat...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.