Ingrediente: 10 oua,11 linguri faina,praf de copt,sare,piper,3 linguri smantana,o cescuta de ulei,300 gr telemea de oaie,1 gogosar rosu,masline verzi si negre,2 ci...
Ingrediente: Iti trebuie o tava dreptunghiulara mica sau o forma de tarta cu diametrul de 24 cm. Am folosit: 1. 400 gr aluat de foietaj 2. 350 gr telemea de...
Folosita ca inlocuitor al permezanului, Pecorino este este numele generic pentru toate branzeturile italiene obtinute din lapte de oaie (“pecora” – oaie), indiferent de zona Italiei in care au fost produse.
Ingrediente: 4-5 dovlecei mijlocii sau 700 g. dovlecei 1 lingura faina 100 g. smantana 200 g. sunca presata 200 g. telemea de oaie 2 oua 1 legatura ceapa verde...
Ingrediente: Tajine sau tagine (in berbera), este un fel de mancare marocan, intitulat astfel dupa denumirea vasului in care se prepara mancarea. In Cipru, un vas ...
Ingrediente: 1 conopida mica 2 morcovi 150 g fasole verde(din conserva) 100 g mazare(din conserva) 1 ardei rosu 400 g telemea de oaie 1 lingurita oregano 50 ml ul...
Ingrediente: un pachet foi de placinta - recomand Bella 1kg telemea - eu am folosit vreo trei feluri de branzeturi ce le aveam prin frigider: telemea de vaca, bra...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.