Ingrediente: 1-2 inimi de porc condimente: piper boabe, sare, foi de dafin, enibahar, cuisoare 200 g orez cu bob lung supa de inima 1 morcov 1 ceapa potrivita...
Ingrediente: 600 g carne slaba de porc (muschi), taiata cubulete 5 linguri ulei de arahide sau floarea soarelui 4 catei de usturoi, tocati marunt 3 cm de...
Ingrediente: 100 g orez basmati 2 linguri faina sare de mare si piper proaspat macinat ulei de masline 400 g file de porc, taiat in bucati mai mari 2 catei de...
Ingrediente: 3 “seturi” coaste de porc intregi ( altfel nu stiu cum as putea sa le numesc ) 1 lingura seminte de chimen (pisate) 1 lingura seminte fenicul...
Ingrediente: 500 g muschi file de porc, taiat fasiute subtiri 4 linguri de ulei de arahide 1 ardei gras verde, curatat si taiat fasiute subtiri 2-3 cm bucata...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...
Ingrediente: 4 catei de usturoi dati prin razatoare 3 linguri de sos de soia 3 linguri de miere 150 ml lapte de cocos 1 lingurita de piper negru, macinat 2...
Ingrediente: 700 g carne tocata porc 500 g carnati de casa afumati 1 varza acra de aproximativ 2 kg 150 g orez 2 cepe 1-2 morcovi 2-3 rosii 100 g ketchup rosii...
Ingrediente: 300 g carne de porc o ceapa 1 cm ghimbir 50 g zahar 100 g apa 1 catel de usturoi ulei 1 ardei iute rosu orez 1 ardei iute verde 1 lingura cu sos...
Ingrediente: 1 ceasca orez cu bobul lung 1 muschiulet de porc taiat cubulete 1 ceapa rosie tocata nu foarte marunt 1 ardei gras rosu sau galben taiat grosier 1...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: -600-700 gr carne de vita(sau de porc sau amestecata) -ceapa -ardei rosu -telina -morcov -orez -un ou -patrunjel -pasta de tomate -piper /cimbru
Ingrediente: 1 varza potrivita (700 g) 500 g carne tocata de porc 120 g orez 1 ceapa mare sau doua mici 2 oua 60 ml smantana sare, piper, patrunjel ulei
Ingrediente: o varza murata mare (cca 2kg) 1 kg carne tocata (porc si vita) o ceapa 200 gr orez sare si piper cimbru boia de ardei o ceasca de vin bulion 2...
Ingrediente: 500 g carne tocata(vita sau porc),1 felie de paine,2 linguri orez, 1 ceapa, 1 ou, sare si piper. Pentru ciorba: 1 morcov,1 telina,1 ceapa,, 1 ardei...
Ingrediente: 500g carne tocata de porc 1 ceapa mare 2 cartofii medii 1 ceasca de orez 4 linguri pasta de tomate 30-40 foi de vita de vie sare, piper si cimbru
Ingrediente: Pentru varza oparita: 2 verze mai mici/ 1 mai mare,100 ml otet, 1 lg sare, cimbru, marar, apa. Umplutura: 1 kg carne tocata de porc/ amestec cu...
Ingrediente: 6 ardei (sant mai mari decat ardeii unguresti) 1 ceapa mare tocata 120 g orez 1 conserva de rosii tocate sau 4 rosii curatate de coaja si tocate...
Ingrediente: Ingrediente: o varza murata mai mare (daca facem cu varza dulce-punem sare atat in carne cat si in apa in care fierb) 1 kg carne tocata de porc...
Ingrediente: Pentru perisoare aveti nevoie de: 1/2 kg carne tocata de porc (sau amestec), 1 ceapa mica, 1 ou, sare, piper, boia de ardei dulce. Pentru ciorba...
Ingrediente: 1 varza mare 700 g carne tocata (de porc amestecata cu vita) 200 g muschi afumat de porc (sau slanina afumata) 1 ciolan afumat 3 cepe 100 ml ulei...