Petitchef

Porc dulce-acrisor

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru inceput punem orezul la fiert in apa cu sare. Intr-un wok foarte bine incins punem la prajit muschiuletul de porc impreuna cu 2-3 linguri de ulei vegetal.
  • Saram si piperam, iar cand carnea s-a rumenit o scoatem pe o farfurie.In acelasi wok mai adaugam o lingura doua de ulei, dupa care punem la prajit ceapa rosie, ardeiul gras, ghimbirul si usturoiul.
  • Dupa 2 minute adaugam sosul de soia, amestecam, asteptam 30 de secunde, apoi adaugam ananasul taiat cubulete impreuna cu sucul de ananas, carnea prajita si otetul balsamic.
  • Condimentam cu piper negru si eventual cu inca putin sos de soia, in functie de gustul fiecaruia.Cand orezul este fiert il scurgem si il impartim in farfurii, langa adaugam carnea iar deasupra presaram seminte de susan.
  • Sfatul meu este sa va pregatiti toate ingredientele inainte sa va apucati de treaba pentru a avea totul la indemana, in acest fel gatirea propriu-zisa va dura mai putin de 10 minute.


Poze

Porc dulce-acrisor
Porc dulce-acrisor - poza 2
Porc dulce-acrisor - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Kumquat – fructul dulce-acrisor Kumquat – fructul dulce-acrisor Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează