Ingrediente: 10 Raffaello 1 lingură nucă de cocos rasă 500 gr de mascarpone 200 ml smântână lichida (30% grăsime) 200 ml de cremă de cocos 100 g zahăr pudră 100...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr unt moale 80 gr zahar pudra 25 gr pudra de migdale 1 plic de zahar vanilat un praf de sare 1 ou 200 gr faina Crema...
Ingrediente: Blatul: 4 oua (la temperatura camerei) 100 gr zahar pudra (sau zahar normal) 50 gr faina 50 gr amidon din cartofi coaja de la 1 lamaie netratata...
Ingrediente: Pentru pâte sablée : 120 gr unt moale 80 gr zahar pudra 25 gr pudra de migdale 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Crama...
Ingrediente: Lasagna cu dovlecei : 2 dovlecei sare grunjoasa Umplutura : 1 lingura ulei de masline 1 catel de usturoi 1 kg spanac 450 gr ricotta 120 gr...
Ingrediente: Cremă de lămâie: 5 ouă 2 lămâi (sucul + coaja de la 1 lămâie) 120 g zahăr 15 g făină de porumb 120 g unt 1 lămâie (suc) Crema tiramisu: 2 ouă...
Ingrediente: Frișca cu Nutella: 150 gr smântână lichidă 30% grăsime 300 gr de mascarpone 150 gr cremă tartinabilă tip Nutella Friscă cu vanilie: 250 gr smântână...
Ingrediente: Baza: 1 Snickers 225 gr biscuiți petits beurres 15 gr de arahide (aici prăjite și sărate) 50 gr de unt Cheesecake: 125 gr cremă de brânză 200 gr...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 100 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 100 gr de unt Cheesecake : 300 gr crema de branză (tip Philadelphia) 100...
Ingrediente: Aluatul sablée cu ciocolată : 20 gr unt moale 80 gr zahăr pudră 1 ou 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 200 gr de faina 25 gr pudră de cacao...
Ingrediente: Blatul: 4 albușuri 100 gr zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Crema: 150 ml smântână 30%...
Ingrediente: 2 aluaturi sablée - aluat pentru tarte dulci 400 ml smântană lichidă 250 gr de mascarpone 60 gr zahăr pudră 1 linguriță extract de vanilie 165 gr...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
Ingrediente: 300 gr de pișcoturi 300 ml smântână lichidă rece cu 30% grăsime 200 gr de mascarpone 65 gr zahăr pudră 1 linguriță extract de vanilie 1 lingură...
Ingrediente: 200 gr de ciocolata cu lapte 75 gr de orez expandat cu ciocolata 300 gr de mascarpone 300 ml de smantana lichida 75 gr de lapte condensat dulce 1...
Ingrediente: 45 pișcoturi (sau 36 de "biscuits à la cuillère") 300 ml smântână pentru frișcă (30% grăsime, rece) 250 g mascarpone (rece) 30 g zahăr pudră 1...
Ingrediente: Blatul Genoise: 4 albușuri 100 gr de zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Cremă: 150 ml...
Ingrediente: 200 ml smantana lichida 100 gr mascarpone 1 lingura de pasta tartinabila din biscuiti spéculoos 35 gr de speculoos 2 piscoturi 1 linguri de lapte
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr unt moale 80 gr zahar pudra 25 gr migdale macinate 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Crema...
Ingrediente: Pentru aluatul sablée: 80 gr zahar pudra 120 gr unt moale 25 gr migdale pudra 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Pentru...
Ingrediente: 24 speculoos 250 gr de mascarpone 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 2 linguri de tartibabil cu speculoos Decor: 100 gr de ciocolată albă 100 gr...
Ingrediente: 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 100 g mascarpone (sau crema de branza de tip Philadelphia) 2 linguri crema de ciocolată (tip Nutella) 40 gr...