Ingrediente: Pentru sos: 500 ml piure de roșii 1/2 ceapă mică ulei de măsline extra virgin Pentru chiftele: 200 gr carne tocată de porc 200 gr carne tocată de...
Ingrediente: 360 g spaghete 750 ml vin roșu 8 lingurițe de pastă de tomate 40 g parmezan ras (sau Grana Padano) Măsline negre după gust (aproximativ 4-5 de...
Ingrediente: 190 g paste 200 g broccoli (numai buchețele) 1 cățel de usturoi 50 g migdale (decojite) 1 lingură de parmezan ras ulei de măsline extravirgin după...
Ingrediente: Pentru gnocchi cu mazăre 300 gr mazăre congelată 200 gr făină 00 ulei de măsline (sau o bucată de unt) sare după gust piper după gust 130 gr...
Ingrediente: 190 g paste (spaghettoni) 180 gr roșii cherry 200 gr burrata 1 cățel de usturoi 15 gr brânză parmezan rasă 3 frunze de busuioc ulei de măsline după...
Ingrediente: Gătitul cartofilor: 700 gr cartofi (dimensiuni mici-medii) 1 litru de apă 1 linguriță de sare de mare Crusta de parmezan: 40 gr parmezan 4 linguri...
Ingrediente: 200 gr liguine (sau alte paste lungi) 1 lămâie-netratată 30 gr de unt 80 gr parmezan ras Câteva crenguțe de pătrunjel cu frunze plate Sare Piper
Ingrediente: 180 g paste făinoase 250 gr ciuperci 150 ml smântână 30 g brânză parmezan rasă 1 cățel de usturoi 30 g vin alb 1 bucată de unt Ulei de măsline după...
Ingrediente: 10 cannelloni uscați (sau foi de paste proaspete pentru rulat) 250 g ricotta 30 g parmezan ras (+20 g pentru gratinat) 5 linguri de pesto sare după...
Ingrediente: 1 rulou foitaj - forma dreptunghiulara 160 g piure de roșii 70 g Emmental ras (sau mozzarella rasă) 25 g parmezan ras 1 picătură de ulei de măsline...
Ingrediente: Aproximativ 16 malfatti: 400 g spanac 250 g ricotta (1 borcan) 50 g parmezan ras 1 ou 40 g făină 15 g unt (topit) Sare (după gust) Piper (cantitate...
Ingrediente: 250 g brânză ricotta 100 g brânză parmezan piper (după gust) oregano (după gust) Pentru decor: paprika frunze proaspete de busuioc bețe de covrigi
Ingrediente: 4 tortilla de grâu (sau porumb) 200 ml coulis de roșii sare după gust piper după gust oregano (după gust) praf de usturoi (după gust) 150 g brânză...
Ingrediente: 10 cannelloni 200 gr ciuperci 180 gr cârnați 25 g parmezan ras (+ puțin pentru gratinat) 30 gr vin alb Ceapă după gust Ulei de măsline după gust...
Ingrediente: 130 g paste (spaghete sau spaghettoni) 2 ouă 20 g parmezan ras (aprox. 2 linguri) 20 g unt piper negru după gust Ulei de măsline după gust
Ingrediente: 160 gr de orez 50 g ceapă 30 gr parmezan ras 300 gr de dovleac 20 gr de unt 30 ml vin alb Sare Piper Pentru supa de legume: 1L de apă legume la...
Ingrediente: 190 gr paste (am folosit spaghettoni) 80 gr pancetta tăiată cubulețe 50 g parmezan ras 20 g ceapă (aprox.) piper negru după gust sare după gust...
Ingrediente: 180 gr paste 100 gr carne de cârnați 230 gr dovleac plăcintar 10 gr parmezan ras 25 gr vin alb Ulei de măsline (după gust) Ceapă (după gust)...
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 linguri...
Ingrediente: Pentru gnocchi de dovleac 300 g dovleac (curățat) 150 g cartofi 180 g făină 00 (+ puțină pentru pudrat) 1 ou 25 g parmezan ras sare după gust...