- Home
- Rețete
- Retete cu portocale
- Pagina 26
Retete cu portocale
611 rețete (31 voturi), (3) , (3)
O pr?jitur? pentru toate mamele ?i femeile din lume ! La mul?i ani de 8 Martie! Ingrediente pentru blat: - 8 ou? - 200 g zah?r - 150 g f?in? - 30 g cacao - 60 ml ulei - 1/2 plic praf de copt Dr. Otker Ingrediente pentru c
(8 voturi), (1)
Blat: 4 ou?, 125 g f?in?, 125 g zah?r. Se mixeaz? g?lbenu?urile cu zah?rul apoi se adaug? f?ina, câte pu?in. Albu?urile se bat spum? separat, dup? care amestecul cu f?ina se încorporeaz? u?or în albu?urile-bezea. Compozi?ia rezultat? se d
(6 voturi), (1) , (6)
Scroll down for English Recipe I missed a meal with a thick and flavored sauce, which is done slowly in the oven. I remembered the Beef Bourguignon and I decided this time to braise the beef in the wine, but to be bold and use a little fruity
(2 voturi)
N-am mai postat o reteta de cateva luni bune, stiu! Dar acum am lasat-o mai moale cu torturile (meaning - nu mai fac deloc pana prin aprilie) si am timp sa gatesc mai mult si implicit sa fac si poze. Mai e o luna pana apare bebe si am zis sa profit un pic
(14 voturi), (7) , (1)
...atat de usor de facut, si-atat de sanatos :) ...fara alte ingrediente, doar fructe, morcovi...vitamine, exact ca-n cantecelul ala pentru copii :)) Bogdi s-a ocupat de suc...dupa cum vedeti, inca de la inceput :)))
(5 voturi), (2)
Ingrediente:
1 portocal?
1 can? stafide
2 ce?ti faina
1 1 / 2 cesti de zah?r
3 / 4 cana de lapte dulce sau lapte b?tut
2 ou?
1 / 2 cea?c? unt sau margarina
2 linguri suc de lamaie
1 linguri?? bicarbonat de sodiu
1 / 4 linguri?? de sare
(2 voturi), (1)
Ingrediente:
1 portocal? mare
1 can? stafide
1 / 2 cea?c? miez de nuca
2 ce?ti faina
1 can? de zah?r
1 linguri?? bicarbonat de sodiu
1 linguri?? sare
1 can? lapte
1 / 2 cea?c? unt
2 ou?
glazura
1 / 2 cea?c? unt
3 cesti zah?r gl
(1 vot)
Cu sucul de mere simplu incepe diversificarea alimentatiei, care in ultimii ani a inceput sa fie recomandata de catre medicii specialisti, cu varsta de 4 luni, deoarece formulele de lapte ofera toate substantele necesare unei hraniri optime si menajeaza s
Nu am f?cut niciodat? peltea. Mi-aduc aminte îns? c? am mâncat în copil?rie a?a ceva. Nu mia ?tiu cine o f?cuse, dar ?tiu c? era din coac?ze ?i era tare bun?: era ca o dulcea?? mai groas?, ro?iatic? ?i dulce acri?oar?. Acum, dup? atâ?ia ani, m-am gândit c
Timp de preparare: 45-50 minu (complexitate redusa) Ingrediente: Cantitate : 4 portii ? 500 gr piept de curcan, fara piele si os ? 1 lingura
(9 voturi)
Mi s-a pus pata. Voiam gem de gutui, din-?la autentic, nu jeleu, iar gutui nu g?seam decât cel mai probabil la turci. Într-un final au aparut ?i în supermarket. Am c?utat câteva re?ete. Mi-a dat ?i Alma una ?i am f?cut o combina?ie personal?. Sun? c