Ingrediente: 300 g spaghetti 1 dovlecel 1 vanata 1 ardei gras rosu 3 catei de usturoi 3-4 linguri pasta de rosii ulei de masline foi de dafin cimbru busu...
Ingrediente: 100 g spaghette din cereale, Alnatura 1/2 piept de pui o mana buna de rosii cherry ulei de masline parmezan ras sare de mare piper proaspat rajnit pa...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Paste spirale sau spaghetti, sau orice fel de paste Suc de rosii sau bulion Salam de vara sau Sasesc Condimente pentru paste si 1 foaie de dafin Put...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 500 gr spaghete 700 gr carne tocata (mix) Unt pentru prajit 1 legatura patrunjel 1/2 ceapa 1 ou 1 lingura parmezan ras Oregano Busuioc Chili ...
Ingrediente: 300-350 g spaghetti 200 gr fructe de mare 2 rosii suc de rosii dupa gust 3-4 catei de usturoi busuioc verde sau uscat sare, piper, boia ulei de masl...
Ingrediente: 700 g carne tocata amestec , o cutie de rosii cubulete in bulion, o ceapa, un morcov, 3- catei de usturoi, condimente pentru spaghetti bolognese, ...
Ingrediente: ulei pentru calit cativa ardei grasi 1 ceapa mai mare 1 ardei gras 4 linguri mazare din conserva 5 linguri de porumb din conserva 100 g ore...
Ingrediente: 300 g fructe de mare congelate 350 g paste proaspete sau spaghetti 1 catel de usturoi 4-5 rosii 1 pahar de vin alb patrunjel tocat fin piper sau arde...
Ingrediente: 400 g spaghetti 200 g sunca afumata sau kaiser 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline busuioc 200 ml pasta de rosii cascaval sau par...