Ingrediente: 250 g paste "scoica" 2-3 linguri pasta de tomate 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita cu zahar ulei de masline busuioc uscat patrunjel verde...
Ingrediente: Chiftele: 600-700 gr carne porc sau amestec porc+vita 50 gr slanina o ceapa 5 catei usturoi un cartof 1-2 oua sare putin piper o chifla mare sau...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 500 ml bulion de rosii (sau pasta de rosii) 300 g mazare verde boabe, din conserva, scurse 1 lingura amidon alimentar un praf de nucsoara 1...
Ingrediente: cca. 800 g muschi de porc täiat in felii 3 linguri ulei 3 cepe 3 cätei de usturoi 2 linguri stafide tocate o cutie Cirio pelati 1/2 pahar de vin...
Ingrediente: 1,5 kg carne vita Frunze dafin O lingurita piper O lingura faina de mustar O lingurita nucsoara rasa O lingurita cuisoare macinate O lingura...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.