Ingrediente: 200 g piept de porc o ceapa o cana suc de rosii un morcov micut o lingurita paprika o lingura faina sau amidon 2 foi dafin sare si piper...
Tajine (tagine) este numele generic pentru un tip de mancare din bucatariile nord-africane (Maroc, Tunisia, Algeria). Cuvantul tajine se refera, de fapt, la vasul in care acest tip de mancare este gatit.
Ingrediente: 500 gr. de ciuperci curatate si bine spalate o ceapa mare curatata si spalata 4-5 catei de usturoi curatati si spalati un ardei gras curatat si spalat...
Ingrediente: 300 g carne de porc 500 g mazare verde 100 ml suc de rosii sau 2 linguri de bulion 1 ceapa mica 1 lingura faina ulei, sare, piper frunze de patrun...
Ingrediente: 1kg ciuperci proaspete 4 bucatele de carne de pui (copanele si aripi) o ceapa mare 3 ardei grasi rosii o lingura de condiment legume uscate o lingura...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 7 trunchiuri de hering curatate de solzi (se gasesc la punga congelate) sau orice alt peste oceanic fara oase (am folosit alte dati cu succes si doua ...
Ingrediente: carne de pasare, aprox. 800 g, 500 g ceapa, 4-5 linguri de ulei, sare, piper, o lamaie, 10-12 masline, bulion sau 1-2 rosii bine coapte....
Ingrediente: 600 g carne de porc 2 cepe 1 morcov 1 ardei gars 250 g paste 2 linguri pasta de rosii sare, piper optional: 1 lingurita de zahar 2-3 catei de usturo...
Ingrediente: 4cepe mari,3 linguri de ulei,1 ardei gras rosu,1 capatana de ustoroi,1-2 rosii,boia de arde,piper,sare,vegeta dupa gust,1 lingurita de faina...
Ingrediente: jumatate kg carne de pui 5 cepe medii 2 morcovi medii o conserva 400 ml rosii intregi in sos tomat cateva fire de ulei mult cimbru si 3-4 foi de dafi...
Ingrediente: Carne de vita (1 kg de pulpa si 0,5 kilograme de costita) Ciuperci (1 kilogram) Sos de rosii – productie Pojogeni, Gorj 2009 (2 borcane de 800 g) ...