Ingrediente: 5 legaturi de urzicute ( asa am cerut eu la piata pentru cca 2 portii) 2 linguri ulei 1 ceapa mare 1 lingura faina sare ( eventual chiar si delikat...
Ingrediente: 6 gramezi de urzici (spalate in mai multe ape, oparite 5 minute in apa clocotita cu sare si scurse) O ceapa (curatata si spalata) 6 catei mici de...
Ingrediente: 5 legaturi de urzicute 2 linguri ulei 1 ceapa mare 1 lingura faina sare 2 catei de usturoi optional : 1 ou prajit / portie , sos de hrean .
De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: urzici, cam o cratita. Cu cat mai multe cu atat mai bine, pentru ca ele scad considerabil. o ceapa mare o legatura mare de leurda 100 g de bors...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 3 g joare de urzici o ceapa zeama de la o jumatate de lamaie usturoi pisat dupa gust 2-3 linguri ulei de masline sare, piper dupa gust 2 linguri...
Ingrediente: 2 morcovi o radacina patrunjel o salata iceberg un castron plin cu urzici curatate si spalate bine o legatura ceapa verde sare piper negru macinat...
Ingrediente: 150 g. de faina 2 oua 250 ml de lapte 20 g. de unt sare unt (pentru tigaie) pentru crema: 300 g. de spanac si urzica 1 ceapa un catel de usturoi...